Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Aarne Mäe: peaministri suured mured – erootilisest tantsust Star Treki kleidini

-
30.11.2022
Kaja Kallas uurib arve, mida küsijatele ette lugeda.
© UU

Unustage sõda Ukrainas, üüratud energiahinnad ja kallis toit! Jõulueelne elu Eestis on peaministril nii igavaks läinud, et põhiline mure näib tal olevat hoopis tantsusaade.

Alles hiljuti avaldas Delfi video, kuidas rahvarõivais Kaja Kallas keerutas jalga ajakirjanik Madis Jürgeniga. Näib, et see andis piisavalt julgust hakata tantsukriitikuks.

Küllap ta mõtleb, et ega nende kobarkriisidega pole niikuinii mõtet võidelda – rahvas ägab küll, kuid harjub – toetus tuleb niisama kätte!

Hommikuraadios räägiti, et Hispaanias on inflatsioon kuue protsendi ringis ja inimesed mässavad selle vastu. Meie siin aga pealt 23 protsendiga kirume omaette lukustatud uste taga ja nutame patja.

Nii ongi muidu toimekal peaministril aega televiisorit vaadata ja meelelahutussaateid analüüsida. Seal hakkas ta ühtäkki Jüri Ratase naist haletsema. Riigikogu esimees olla võõra naisega erootilisi tantse vehkinud. Eks see oli piinlik vaatepilt muidugi, aga peaministri tase peaks olema klatšimoori omast pisut teine. Muide, nagu ka parlamendispiikri oma. Huvitav, kus Kaja Kallases peitunud perenõustaja Marko Mihkelsoni õigustades oli?

Aga need kõik pole Kaja Kallase ainsad mured. Kaugeltki mitte! Keegi sotsist feminist, kunstiteadlane Karin Paulus omakorda arvustas Kallase Star Treki stiilis militaarkleiti. Siingi oli Kaja Kallas kohe varmas sotsiaalmeedias diskussiooni langema, uurides seltsimees kunstiteadlaselt, milline kleit täpsemalt ette jäigi.

Sotsiaalmeediaga on Kaja Kallasel üldse eriline suhe. Ka kõik valitsuse tähtsamad otsused said isegi nn tervisekriisi ajal nende kanalite kaudu teatavaks. Aga kuhu jäävad siis tema paljukiidetud öökapiraamatud? Või piirdub ta siiski ainult guugeldamisega?

Üleüldse, mis neist riigiasjadest praegu. Las Pevkur võitleb Nursipalu rahvaga. Ja Läänemets niikuinii Kallase kõnesid vastu ei võta.

Oh, tuleks vaid mõni nurgatagune välisreporter ja saaks rahvusvahelises meedias EKRE-t sõimata, siis võiks aastavahetuseni mõnusalt jala sirgu lasta…

 

Aarne Mäe