Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

KUULA JÄRELE | Martin Helme Vikerraadios: kuni toetate Reformierakonda, tuleb ka pankrot auga välja kanda

-
09.12.2022
Laadime sisu...

Vikerraadio saates “Reporteritund” ütles EKRE esimees Martin Helme: “Standardi tootmise lõpetamine on hea näide – Enn Veskimäe on olnud eluaegne Reformierakonna toetaja ja toetab neid siiamaani uljalt põhja minnes.

“Senikaua kuni meil Eestis on valijad, nii suur- kui väikeettevõtjaid, ja tavalist pensionäri, kes valib poliitika, mis teda ennast pankrotistab, aga taob endale vastu rinda, sest see on “valge jõu” poolt olemine… ma ei saa midagi teha sellisel juhul, need tagajärjed, mis tulevad, tuleb auga välja kanda. Ka see Standardi pankrot tuleb auga välja kanda,” ütles Helme.

“Ja see, et pensionist igal aastal 100 eurot läheb inflatsioonile, ka see tuleb auga välja kanda. Kuni inimesed ei vii kokku reaalset elu halvemaks minemist oma valimiskasti juures käitumisega, senikaua nende tagajärgedega tulebki elada. Ja ei ole mõtet karjuda, et Putin tegi, või EKRE on süüdi.”

Helme sõnul peavad ka valimissituatsioonis peavad inimesed enesekriitiliselt ütlema: jah, ma olen 20 aastat toetanud Reformierakonda, sest nad lubasid 15 aastat tagasi, et viime teid viie rikkama hulka, aga seda ei ole sündinud, midagi on vaja muuta.