Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Võimalik vaid Venemaal” on kohal. Sotside ja keskide koalitsioon on Tallinnast Juri Lužkovi aegse Moskva teinud

-
10.12.2022
Keskerakonnast tühjaks jäänud kohtadele toimub juba maruline tormijooks.
© UU

Omaaegne Moskva linnapea Juri Lužkov sai kuulsaks sellega, et tema ajal hävitati uusehitustega sealset vanalinna, “omad joped” said tulusad linnaametid ja hanked ning moskvalased muutusid linnavõimu ees jõuetuks. Ei tea, milline on olukord Moskvas nüüd, kuid Lužkovi aeg on siia kolinud, seda venekeelse ja -meelse linnavõimu kaudu.

Pärast seda, kui ühte heitsid Keski (Mihhail Kõlvart) ja sotsid (Jevgeni Ossinovski), valitseb Eesti venestunud pealinnas veelgi tugevam idanaabrite korruptsioonihõlguline mentaliteet, milles on koos liberalismilollustega saanud tõeline “Võimalik vaid Venemaal” uue asukohaga Tallinnas.

Sellest kirjutab Tallinna volikogu EKRE fraktsiooni nõunik Kadri Vilba, kes vahendab intervjuus muuseas:

“Mille üle linnakodanikud kõige enam kurdavad?
Palju on kurdetud ametnike ükskõiksuse üle. Kui inimest ei osata või ei viitsita aidata, saadetakse ta järgmise ametniku ukse taha, kust omakorda saadetakse edasi järgmise ukse taha jne, kuni inimene jõuab esimese ametniku juurde tagasi. Varem tegeles ametnikke puudutavate probleemidega linna ombudsman, kuid sotside eestvedamisel ombudsmani ametikoht likvideeriti, nüüd ei saa inimesed enam kuskilt abi. Viimases hädas pöördutakse poliitikute poole, sest keegi ei aita.”

Eesti inimesed, aga see ju ongi Venemaa – bürokraatlik, korrumpeerunud ja linlasevaenulik. Reformierakond venestab aktiivselt Eestit, Tallinn on muutunud slaavi linnaks Keskerakonna Lasnamäe sektsiooni juhtimisel ning see tähendabki otseselt Eesti NSV ja sovjetliku mõttelaadi naasmist.

Kohal on ka “Võimalik vaid Venemaal”, mille kohta kirjutab Kadri Vilba: “Linnaplaneerimine toimub ainult kolme sooja suvekuud silmas pidades, mis on meie kliimas tõsine lollus. Koalitsiooni nägemus on, et ka haigete liigestega vanavanaema teeb kõik oma vajalikud sõidud aastaringselt jalgrattal ning kogu Tallinn soovib vinge tuule ja tuisu käes peatänava promenaadil vaba aega veeta.”

Ta lisab: “Viimase aja trend on looduse ja keskkonnateemalised kaebused. Küll jätab Tallinn kuumal suvel värskelt istutatud puud ja lilled kastmata, võtab riiklikul looduskaitsealal puid maha, laseb traktoritel üle looduskaitseala ehitusplatsile sõita, jätab igasuguste arenduste ja ajalooliste ehitiste renoveerimisel tegemata keskkonnamõjude uuringud, sulgeb kaitsealuste nahkhiirte talvitumiskohti, hävitab Kesklinnas Skoone bastionil ööbikute, siilide, jäneste jt pisiloomade elupaiga. Seda kõike olukorras, kus Tallinn hakkab 2023. aastal kandma Euroopa rohepealinna tiitlit.”

Lõpetagem kohe jutud Putini tulekust või Kremli agressioonist – Venemaa on juba siin, ta on imporditud okupatsiooni ajal 300 000-pealise venekogukonnana ning saanud taasiseseisvununa jätku Eestit venestava Reformierakonna poolt.

Nüüd on poliitoravatel vaja ainult veel Ida-Ukraina moel ellu viia Urmas Kruuse, Jüri Jaansoni ja Ants Laaneotsa referendumiküsimus “Kas Eestis oleks parem elada kui ta kuuluks Venemaa koosseisu?” ning Kaja Kallase algatus Eesti venestamiseks on Keskerakonna toel ellu viidud. “Võimalik vaid Venemaal” aga on juba kohal ja asub Tallinna linnavalitsuses.

Uued Uudised

Loe ka INTERVJUU | Nõunik Kadri Vilba: pealinna juhtimises lokkab silmakirjalikkus