Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildniku paastusoovitus: ärge sööge inimesi

-
10.12.2022
(:) kivisildnik

Jõulud lähenevad, ees ootab ränk piparkookide, veganvorstikeste ja seapeki epohh – läheb õgimiseks. Tahad või ei taha. Isegi tort ei ole välistatud. Vahuvein, valge viin, muud vedelkalorid. Väga mõistlik on enne jõule pidada paastu ja teha traditsioonilistele jõuluroogadele ruumi.

 

Siinkohal annan edasi kirjanik ja vaimulik Roland Tõnissoni paastusoovituse: ärge sööge inimesi. Isegi kui te olete parasjagu sõjas Kaja Kallase režiimi vaenlaste ja kõikvõimalike antiglobalistide, antivakserite või fašistidega ning laipu on laialt käes, sööge parem midagi muud.

Isegi verejoomisesse võiks teha väikese pausi. Lumi on maas, kõik on ilus ja valge, ei sobi nagu. Mitte sellepärast, et ei tohi või ei ole sünnis, lihtsalt tervise jaoks, elukvaliteedi tõstmiseks. Tervis hea, mittetervis halb. Kui on vaja just minna sõtta ja keegi ära tappa, tapke jumala rahus, aga oma ohvrid matke seekord maha. Ärge sööge inimesi.

Paastumine on hea ka selle poolest, et meeled muutuvad erksamaks, kuuled iga krõpsu, näed lähenevat fašisti juba kuue kilomeetri kauguselt, lõhnast tunned ära euroliidu reeturi. Just nendel euroliidu sisevaenlastel peatungi siinkohal pikemalt. Bonni rünnatakse, kordan, Bonni rünnatakse.

Euroliidu juhtiv majandus, eesrindlane homoseksualismis, immigrtatsioonis ja Vene gaasi põletamises – püha Saksa-Rooma keisrisiik – on langemas taas kurjade monarhistide võimu alla. Olkultistlikult meelestatud pensionäride-kuningriiklaste liikumine on suurimaks ohuks Euroopa alus- ja põhiväärtustele.

Välismaa lehed kirjutavad sellest, kuidas Saksamaal tõstab pead eriti ohtlik paremäärmuslus, riik on ohus ja neile neetud äärmuslastele on saadetud peale kiirreageerijad. Mitmed riigipöörajad on pandud vangi, mingid mutikesed ja pensionärid, kellel on kuri plaan. Leiti ka üks SS vorm ja üks automaat.

SS vormist veelgi ohtlikum on pensionäride paberid Saksa sõjaväelauludega ja alatu plaan röövida terviseminister, tappa vajadusel selle turvamehed, kukutada globalistide valitsus ning ühendada riik keiser Wilhelm Esimese, Putini ja Trumpi võimu alla või midagi sellist.

Olukord Euroopas on väga tõsine, vangistatud äärmuspenskaritelt on leitud isevalmistatud Saksa keisririigi passe ja muud õõvastavat. Passe joonistavad need veidrikud endale sellepärast, et peavad seaduslikuks valitsuses keisrit, kelle sotsireod vägivallaga kukutasid – seega on praegune valitsus ebaseaduslik. Sotside küsimuses on neil muidugi õigus.

Lisaks passidele usuvad pooled äärmuslased, et maailma valitsevad varjatud jõud. See on vandenõuteooria ja seega valeinfo ja isegi kontrollitud fakt. Seda varjatud jõudude juttu usuvad ka mitteäärmuslastest sakslased 45% ulatuses, nii et ka nemad on sisuliselt äärmuslased ja teoreetikud. Üks asi viib teiseni, vandenõuteooriad viivad okultusmini, okultism samizdat passini ja see omakorda riigipöördeni ja pannaksegi vangi.

Lugejatele tuleb ilmselt veidi selgitada seda okultismiasja. Okultism on usk kuradisse ja muudesse jeekimitesse, deemonitesse või kurivaimudesse ja tegeleb nende väljakutsumisega. Julgen oletada, et midagi õnnestus pensionäridel ka välja kutsuda, ega neid muidu poleks vangi pandud.

Ainult deemonite sekkumisega võib seletada kahetsusväärset tõsiasja, et 10% sakslastest toetab kuninglikust soost inimeste võimu taastamist ja vähe sellest, alla 34-aastaste sakslaste seas on monarhismi pooldajate hulk ligi 20 protsenti. Eestis ei olnud see protsent ka Kalle Kulboki ajal nii kõrge, ehkki meil olid kuningriiklased parlamendipartei.

Ühesõnaga Saksamaal on kuningriiklastest okultiste toetus suurem kui meie sotsidel või isamaalastel. Arreteerimised on põhjendatud. Arreteerimisi tuleb jätkata, kuni 10% sakslastest on vangimajas kinni. Kümnendik Saksamaa elanikkonnast tuleb halastamatult põlvili suruda ja sarvilised kuradid koos nendega.

Saksamaa vajab inkvisitsiooni. Ja inkvisitsiooni vajab ka Eesti. Kus Kulbok üldse ennast varjab ja mida ta sepitseb? Teatavasti ei osutunud Kulbokil võimalikuks aastal 1995. Riigikogu valimistel kandideerida, sest ta keeldus kinnitamast oma lojaalsust Eesti Vabariigile. Vaevalt et lugupeetava lojaalsus euroliidule on siiram ja sügavam.

Eesti kui traditsiooniliselt rojalistlik ja sõltumatult kuningriiklik maa tuleb võtta luubi alla. Pole vaja oodata Euroopa direktiive, oht on akuutne – okultistide, pensionäride, laululehtede ja kapimonarhistide puudust meil ei ole. Demokraatia võib olla ohus. Saksamaa on rikas riik ja ta on ka katastroofi äärel. Mida me sellest järeldame?

Me järeldame sellest seda, et kui mingeid sisulisi paremäärmuslasi ei ole olemas, siis mõeldakse nad lihtsalt välja ja saadetakse suvalistele pensionäridele hambuni relvastatud püssimehed kukile. Jaan Hatto talu uste sisselöömisest ilmselt ei piisa. Ja kuna keegi ei tea, mis see okultism on, siis tuleb okultistid kongi toppida – ega see kuradi kummardamine ikka õige asi ei ole.

Ajalooline fakt on see, et ristisõdade pöörises imbus Eestisse malta ordu rüütlite jõuk, sellest on Karl Kello kirjutanud ajaloolistel faktidel põhineva raamatu “Templirüütlid Saaremaal” (Argo 2016). Raamatu kaanele on kirjutatud: “Võib vast liialdamata öelda, et selles raamatus ulatavad teineteisele käe Da Vinci kood ja Hõbevalge.” Teost tuleb soojalt soovitada.

Templirüütlid puutuvad okultismi ja massivangistamistesse niipalju, et nende pood pandi kinni ja nad ise saadeti tuleriidale kuradikummardamise küsimustes. Ma näen siin seost. Jutu mõte on selles, et Eestis on monarhismil ja satanismil ajaloolised juured ja Euroopas lohistatakse tänapäeval selliste juurte eest vangimajja.

Mulle aga ei meeldi, kui inimesi otsitud põhjustel ja laululehtede eest kinni pannakse. Ei meeldi ka see kui sotside kuritegude paljastajaid taga kiusatakse. Olen “Gulagi arhipelaagi” lugenud, tean millised värdjad need punased bandiidid on. Sotsid on pahad. Ajalooline fakt.

Ja minu arvates võib inimene vabal maal olla ka monarhist, ole kasvõi okultist ja loe nõid Nastja raamatut, ega teleka vaatamine parem ole. Ma tean, kuidas meil orjalikult lääne ees lömitatakse ja ma ei taha, et ka meil hakatakse paremäärmuslasi välja mõtlema. Saksamaal on juba märgata tülgastavat uusstalinismi. Meil pole seda jama vaja.

Siinmailgi on märgata repressioone ettevalmistavaid infooperatsioone, lehed kirjutavad fašismist ja totalitarismist ja seostavad neid lambist võetud teemasid opositsiooniliste poliitikutega. See pole lollus, see on kurjus. Küllap jõuavad ka monarhismini.

Igal juhul on Euroopa pöördumas keiser Wilhelmi, okultismi ja inkvisitsiooni radadele. Me peame kuidagi ise oma terve talupoja mõistusega hakkama saama. Seega tuleb valida Sven Sildnik riigikokku. Aitab jamast! Vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus
10.12.2022