Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Keskerakond kutsub lõpetama rahvuspõhist vastandumist – aga alustage oma Yana Toomist!

-
11.12.2022
Kõige suurem eestlastevastasus veereb mööda Tallinnat.
© UU

Keskerakond üritab kummaliste avaldustega suunata rahvustevaheliste pingete tekke eestlaste kaela, samas kui endi partei on tulvil nii venemeelseid kui ukrainavastaseid ning üheks selliseks on aseesimees Yana Toom.

BNS vahendab: “”Keskerakonna volikogu kutsub enda avalduses kõiki erakondi ja avalikkust üles üksteisemõistmisele, sest rahvuspõhise vastasseisu õhutamine lõhub ühiskonna sidusust ning tekitab täiendavaid pingeid niigi keerulisel ajal.” Tanel Kiige sõnul püütakse valimiste lähenedes kahetsusväärsel kombel üha enam sõja puhkemise süüd laiendada ka kohalikule venekeelsele elanikkonnale.”

Keskerakond saab väga palju ära teha, et rahvustevahelisi pingeid poleks – loobugu Yana Toomist täpselt samamoodi nagu Mihhail Stalnuhhinist.

Yana Toomi arvukatest Eesti- ja eestlaste-vaenulikest ütlemistest ja aktsioonidest nii kohalikus meedias kui Euroopa Parlamendis pole mõtet eraldi rääkidagi – Keskerakond teab neid ise väga hästi ja neid on vahendanud kogu Eesti meedia, liberaalsetest väljaannetest konservatiivseteni.

Kui Keskerakond tahab tõesti, et keegi ei õhutaks eestlaste ja venelaste vahelist vaenu, alustagu nad oma Yana Toomi saatmisest sinna, kuhu ukrainlased saatsid Toomile nii armsa vene sõjalaeva.

Praegu aga nõuab Keskerakond, et eestlased peaksid oma rahvusriigis suu ja Putini suuvooder Toom saaks samas segamatult räusata. Kuni see naine oma eestivaenulikkusega jätkab, on Keskerakonnal mõttetu loota, et rahvusmeelsed eestlased temasugustele ei vastanduks.

Teisena võiks Keskerakond algatada midagi selle vastu, et Delfi, ERR-i ja Postimehe venekeelsetes keskkondades õitseb Eesti-vastasus. Aga seda te, keskid, ei tee ju?

Uued Uudised