Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE Soome osakond võttis meeleolukalt aasta kokku

-
11.12.2022
Soome osakonna aastakoosolekust osavõtjad

Laupäeval toimus Helsingis Villa Kivis EKRE Soome osakonna aastakoosolek, kus video vahendusel kõneles erakonnaesimees Martin Helme.

Teemadeks oli tulevased Riigikogu valimised ja valimiskampaania, Eesti julgeolek, massiimmigratsioon ja Eesti inimeste heaolu ning toimetulek.

EKRE Soome osakonna esimees Merliin Grauberg-Riisenberg andis ülevaate aastaaruannetest ja rääkis sellest, kuidas püstitatud eesmärgid sai täidetud.

Merliin Grauberg-Riisenberg jätkab Soome osakonna esimehena ka algaval aastal, aseesimees on Arvi Normann. Juhatusse valiti Tõnis Põdra, Kersti Tepp, Valver Kõrgemäe, Renee Riisenberg ja Vahur Siinvert.

Kõnedega astusid üles veel EKRE piirkondade koordinaator Rudolf Jeeser, Valver Kõrgemäe, Renee Riisenberg, Arvi Normann, Kersti Tepp ja Alvi Silde.

Ōhtu lōppes meeleoluka koosviibimisega, kus Merliin Grauberg-Riisenberg tegi koos helilooja ja muusiku Meelis Milliga ka muusikalised etteasted. Tempoka repertuaariga esines ka erakonna liige Madis-Olav Lain. Tantsuks keerutas plaate taas Meelis Milli – mees nagu orkester.

EKRE Soome osakonnas on tänaseks 245 liiget, paar inimest liitus ka aastakoosolekul.