Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas Nursipalus kohtuvad erinevad infosõjad? Siis jääb ainsaks kaotajaks kohalik rahvas

-
12.12.2022
Kojhaliku rahva üritust on hakanud kaaperdama erinevad poliitilised jõud. Pildil kohalike aktiiv.
© FB

Viimased uudised väidavad, et Nursipalu kandi rahva võitlust laiendatava harjutusväljaku vastu on hakanud toetama venemeelne liikumine Koos, mis loob sealmail hoopis uue olukorra, kus kaotajaks on ainult kohalikud elanikud.

On täitsa usutav, et venemeelsed kasutavad ära eesti inimeste võitlust kodude eest, näitamaks, et see on võitlus “NATO baaside” vastu. Samas aga on liikumise Koos avaldus nagu kandikul kätte kantud kingitus ka neile Eesti võimuringkondadele, kes tahaksid kohalikest inimestest üle sõita ja oma plaanidega nende kodude arvelt laskeala suurendada.

Venemeelse liikumise avaldusega on nüüd Nursipalu rahvas sisuliselt kompromiteeritud ja neil läheb oma kodude eest võitlemine raskemaks, paljud ilmselt ka loobuvad võitlusest ja annavad järele, et mitte olla ühes paadis Kremli käsilastega. Võib-olla see oligi kellegi eesmärk, narratiiv “nursipalulased ja venemeelsed koos”?

Postimees alustas venemeelsete toetusavalduse reklaamimisega ja näis, kui suureks see võimendatakse. Igal juhul valitsus, kes tahab Nursipalut laiendada, on hetkel ilmselge võidumees. Võitjad on ka meediapilti pääsenud venemeelsed, ainus kaotaja on kohalik inimene.

Sel korral töötavad venemeelsed ja valitsus käsikäes. Vähemalt nii paistab välja.

Kolmapäeval toimub Tallinnas meeleavaldus Nursipalu kaitseks. Loodetavasti ei lase korraldajad seda provokaatoritel ära rikkuda. Inimesed aga saavad probleemi sisuga täpsemalt tutvuda Facebooki lehel “Nursipalu kaitseks”.

Uued Uudised