Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti tuleb päästa, sealhulgas ka vasakäärmuslike “feministeeriumide” käest

-
12.12.2022
Päästame Eesti
© UU

Rahvusringhääling on vahendanud (“Kommentaar ilmus algselt Feministeeriumis”) radikaalfeministide rünnaku EKRE pihta, mis oma ekstremistlike seisukohtadega ei väärigi analüüsimist, kuid samas on tegu äärmusorganisatsiooniga, mis saab raha Eesti riigieelarvest.

Liberaalsetes ühiskondades rahastatakse riigi poolt ideoloogilisi MTÜ-sid, mis viivad ellu kellegi ideoloogiaid (antud juhul uusmarksistide omi). Eestis pani endine rahandusminister Martin Helme sellisele tegevusele käe ette, kuid praegu on taas nende äärmuslaste “head ajad”, isegi ERR annab neile sõna.

Ühiskonnateadlane Peeter Espak on seda nähtust hästi kirjeldanud USA näite varal.

“Kogu riik on täis soouurijaid, soosotsiolooge, vähemusaktiviste, islamofiile ja antisemiite religiooniteadlaste asemel, pseudoantropolooge, huumorikunsti- ja kultuuriajaloolasi – kuni tänase olukorrani, kus USA või ka UK ülikoolidiplom humanitaarias-sotsiaalias Berkley sugustes asutustes tähendab seda, et inimene on läbinud 3-5-aastase kursuse vasakäärmuslike aktivistide käe all, kes miskipärast nimetavad ennast doktoriteks ja professoriteks, ning sisenevad iseseisvasse ellu juba ettemääratud töötutena. Sest neile pole ülikoolis õpetatud mitte teadust või eriala, rääkimata mingist oskusest – vaid vasakäärmuslust.

Vasakäärmuslik aktivist aga teadupärast tööturul rakendust ei leia, sest mitte ükski ettevõte ega asutus ei palka omale inimest kuhugi diivanile logelema ja tasuta asju nõudma; ning aktivist ei lähe üldiselt kunagi tööle näiteks ka õpetajaks, sest nimelt õpetaja peab tööd tegema ja ka miskit oskama.

Eestis on sama olukord juba alanud ning seisame juba samade probleemide ees, mis suur osa läänemaailmast – ehk meeletu kogus raevunud, kibestunud ja vihaseid “aktiviste”, kes imestavad, miks neil elus pole funktsiooni. Neile on antud riigi poolt diplom, aga päris planeedile minnes selgub üllatav tõsiasi – mitte kellelegi pole mind vaja! Kuigi oleks vaja küll, kui ülikoolis oleks õpetatud ükskõik mida seotult teadmiste või oskustega,” kirjutab Peeter Espak.

Just selliste vasakäärmuslike tegelaste poputamise käest tulebki Eesti päästa. Sest riik on asunud neid maksumaksjate raha eest ülal pidama.

Uued Uudised