Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kauplus lõi EKRE reklaami ees põnnama

-
12.12.2022
Rakvere kesklinn.
© UU

Eesti Konservatiivne Rahvaerakonna Lääne-Virumaa piirkond soovis Rakvere kesklinnas asuva Turutare seinale panna enda reklaami, nagu varasematel aastatel enne valimisi. Nüüdki oldi kaupluse juhatuse poolt alguses nõus, kuid siis, kui kuuldi, et tegemist on rahvuskonservatiividega, tuli äkiline äraütlemine.

EKRE kandidaat Evelin Poolamets uuris Turutare omaniku Realiseerimiskeskus OÜ juhatuse liikmelt Tarmo Hanssonilt, kas on võimalik valimiste eel reklaami panna tavapärasele kohale bussijaama poolses küljes.

Pärast arupidamist leiti, et kolme pinna asemel antakse üks, kuid topelthinnaga, sest aasta alguses olevat vaja rohkem ka enda kaupa reklaamida.

Pärast täpsustamist, mis erakonnale reklaami teha tahetakse ja saades vastuseks, et EKRE, tuli kiri, et neil nüüd selline otsus, et nad ei rendi üldse enam võõrastele, kasutavad pinda vaid enda kaupade reklaamiks.

„Alguses vist ei saanud aru, et valimisreklaami soovin. Varem oli ka teine omanik. Lõplik eitav vastu tuli pärast seda kui küsis, mis erakond. Oleks võinud olla lihtsalt apoliitiline ja öelda, et me valimisreklaame ei võta,“ kommenteeris Evelin Poolamets, lisades, et põhiseaduse järgi ei tohiks, kedagi poliitiliste vaadete järgi diskrimineerida.