Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Andres Raid: kas Nordica saaga saab veel veidramaks minna? Ikka saab

-
14.12.2022
Nordicast on saanud omamoodi UFO, kelle olemasolust jutud käivad, aga vaid üksikud lamemaalased on teda reaalselt näinud.
© Scanpix

Kui keegi on meie ülevaateid „Nordicast“ jälginud ja arvanud, et enam veidramaks enam asi minna ei saa, siis peab neile taas pettumuse valmistama. Asjaosalised on võrgustikesse laiali paisanud järgmised teated:

Tuleb välja, et Nordica ja tema derivaatide juhtide taga peab olema väga tugev seljatagune, sest vastasel korral pole võimalik seda maksumaksja raha kantimist välismaalastest juhtidele võimalik seletada. Palmer kasutab riigi raha täpselt nagu enda oma ja seda paraku igasugusteks uuteks skeemideks. Tuletame siinkohal meelde meelde LOT-i kuulsat afääri, mis läks maksumaksjale maksma taas miljoneid. Rikastusid kõik, välja arvatud Eesti maksumaksja, kes jäi saamata jäänud rahade, 7 miljoni võrra vaesemaks.

Kuna ring tundub täis olevat ja on vaja välja mõelda uus skeem, siis võimalustel ei näi piiri olevat, mõeldud – tehtud! Eesti riik liisib lennukid ning Palmer ja tema kaks sõpra teevad taas „businessi“, seda meie maksumaksja kulu ja kirjadega loomulikult. Paari päeva jooksul algab ilmselt see uus skeem sarnaselt kunagise LOT-i skeemiga suure kisa ja käraga ja seda loomulikult avalikkust silmas pidades…

Miks peab Eesti riik investeerima kuhugi Saksamaale lendamiseks mõeldud lennukitesse, kus ei tööta isegi ühtegi Eesti pilooti ja mis on puhas risk, on tõepoolest arusaamatu. Kui see kõik oleks nii tore ja ilus, paneks Palmer sinna ju oma rahad ja saare ja võtaks ehk laenugi, aga ei. Teemaks parem ikka firma Marabu või „saha ja mõõga liit“ ning las kohalikud kannavad sinna rõõmsal meelel raha sisse. Ilmselt juba  varsti kuuleme sellest skeemist kõik, kuid senise kombe kohaselt ei juhtu ilmselt mitte midagi ja Sikkut naeratab malbelt teatades, et investeeringud on õnnistuseks.

Siseringidest antakse teada, et ilmselt võiks igaüks firma teha, vaja ainult MKM-i vajalik „võll“ punti saada, kes vajalikke miljoneid meile suunaks. Ja kui lähebki tuksi, siis laiutame käsi nagu tõesti andekas Oja Peeter, kes „Kreisiraadios“ raha kadumise kenasti ära seletas. Aga villad Hispaanias kerkivad ja igasuguste skeemide osanikud puudust ei kannata. Või äkki on nii, et ka meil on võtmepositsioonidel inimesed, kel vaimseid võimeid vähem kui kümneaastastel lastel, nagu Inglismaal tehtud ülevaatest teada saab?!

Andres Raid