Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Pervomeeter: Tartus tegutseb saripildistaja jäljendaja; tatuutaat näitas selga; venelane kihutas vene keelt mitteoskajale karistuseks kuuli tuharasse

-
14.12.2022

Tartu Postimees lööb häirekella: linnas elav mees teeb lastest pilte ja saadab sotsiaalmeedias rõvedaid sõnumeid.

Esimene mõte oli, et see on kindla peale… no te kõik teate. Igaüks meist kujutas ilmselt ette üht tuttavat nägu. Aga ilmelt eksime me kõik ja tegemist on siiski kuulsa laste sarifotograafi jäljendajaga.

„Kolmekümnendates eluaastates mees on Tartu Postimehe andmetel tunnistatud teovõimetuks, mistõttu pole tema tegevuse piiramine, samuti tema vastutusele võtmine, kuigi lihtne. Samas olevat ta viimasel ajal korduvalt alaealisi loata pildistanud ning algatanud neist mitmega sotsiaalmeedias, eeskätt Instagramis, rõvedaid, seksuaalse alatooniga vestlusi. See on vallandanud hirmu- ja pahameelelaine,“ kirjutab ajaleht.

See on kohutav ajakirjanduslik sallimatus ja sellised artiklid tekitavad ahistatud lastele hingepiina ja häbi. Lapsi tuleks kaitsta just selliste ajakirjanike, mitte piltniku eest. Varsti esineb vastava tauniva avaldusega ka meie õiguskantsler Ülle Madise, kellel on see asi juba käpas.

Lisaks on lehe väited selle kohta, et tegemist on ametlikult süüdimatu inimesega, puhas laim. Mehel on ju olemas kehtivad autojuhiload.

Mõned sallimatud vanemad nõuavad politseilt laste kaitsmist tüübi eest ettekäändel, et pole ju vahet, kas pervert on süüdimatu või mitte – oht lastele on ju samaväärne. Aga nad, rumalad, ei tule selle pealegi, et lasteahistaja võib ju olla näiteks reformierakonna liige. Ja see muudaks asja täiesti.

Mulle aga kõige rohkem meeldis artikli suure pealkirja alla lisatud punane rida: „Lisatud väidetava ahistaja kommentaar.“ No et kuidas siis kube kerab ja lapsukesed maitsevad.

Varsti kutsutakse lastefotograaf ilmselt ka Pealtnägijasse.

+ + + + + + +

Kroonika teatab järjekordse intiimse uudise peavoolu kohaliku seksisümboli kohta: „On alles julge tätoveering! Mihkel Raud kattis terve selja ära legendaarse fotoga“.

Krooniline Delfi kirjutab: „Muusik, kirjanik ja telenägu Mihkel Raud on mõnda aega hoidnud saladuses seda, et suurt osa tema kehast katab värske tätoveering.“ Mees ise teatab: „Tavaliselt püüaksin särki seljas hoida, kuid see tätoveering väärib uhkustamist.“

Kuna selja peal ei ole enam pinda, siis järgmine maaling tuleb tõenäoliselt allapoole. Loodetavasti ei öelda siis, et „tavaliselt püüaksin pükse jalas hoida, aga…“.

Kõige sisukamalt kommenteeris eesti rahvale edastatud tähtsat uudist aga üks Mustjõe nimeline postitaja.

+ + + + + + +

Tallinn on teadagi tänu Savisaare-Kõlvarti järjepidevusele enamaltjaolt venekeelne linn ja ka kogu oravate poolt venestatav Eesti areneb ennaktempos samas suunas. Eesti keele väljasuremist juba aastaid ootav Yana Toom nimetas paar nädalat tagasi eestlasi, kes tahavad kaupluses eestikeelset teenindamist, koopast väljunud inimesteks, kes ei mõista vene keele ülimat tähtsust.

Mida siis teha ürginimestega, kes mõmisevad midagi arusaamatus eesti keeles? Nad on ju ohtlikud, sest ei taha rääkida vene keelt ja nende käes on kivikirved ja kivinuiad!

Venemaa kultuuripealinnas Sankt-Peterburgis on see probleem lahendatud: kui keegi ei räägi vene keelt, tulistatakse talle teatud kohta.

Neevalinna Moskva rajoonis peeti eile kinni 26-aastane linnakodanik, keda ärritas ühe naaberriigi 49-aastane kodanik: kaabakas rääkis oma imelikus, mitte aga vene keeles. Venelane haaras püstoli ja karistas muukeelset inimest sellise jultumuse eest, kihutades talle kuuli p…se.

„Kannatanu viidi Aleksandrovi haiglasse, kus tal diagnoositi tuharahaav,“ teatab uudisteportaal Fontanka.ru.

Eesti võimud tegid ikka õigesti, et hakkasid konfiskeerima Venemaa kodanike tulirelvi.

Ivan Makarov