Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kert Kingo: valitsustegelased pugesid neljapäeval paaniliselt oma urgastesse, et mitte vastu võtta lastekaitsjate pöördumist

-
17.12.2022
Streigid, meeleavaldused ja piketid ongi survevahend, mitte vaikne vihje valitsusele.
© UU

EKRE Riigikogu saadik Kert Kingo võtab kokku teemad, mis näitavad ära Eesti võimupoliitikute moraalse allakäigu.

1) “Fotograaf” Mihkelsoni piltide kohta väidavad justiitsminister, riigi peaprokurör, reffide klann ja ära ostetud meedia, et mingid “eksperdid” on pilte hinnanud, ja nad ei leidnud, et tegemist oleks pornograafilise või erootilise sisuga piltidega.

Huvitav! Eestis on ainult üks (kultuuriministeeriumi juures asuv) ekspertkomisjon, kes on pädev sellistele fotodele hinnanguid andma. Sellesse komisjoni neid pilte hindamiseks pole saadetud. Kes olid siis need nn “eksperdid”?

2) Eesti sai kuulsaks ulatusliku rahapesu riigina ja ei saa Danske Banka trahvirahadest sentigi! Selle eest tuleb “tänada” loomulikult reformierakonda ja meie meediat. Saite, mida tahtsite!

Meie justiitsatašeele USA-s ei maksa ka väga loota, sest tema tegeles teises rahapesu pangas sel ajal rahapesu ja pettuste tõkestamisega. Tegeles nii “põhjalikult”, et ei pannud enda pangas toimuvat rahapesu tähelegi!

Mäletate kuidas EKRE-t s.o Martin Helmet materdati selle eest, et ta sõlmis lepingu Louis Freeh’ga selleks, et tulevikus makstavatest trahvirahadest Eesti ikka ka oma osa saaks?

Kaja Kallas ja Jürgen Ligi – kuidas vastutate oma Eestile kahjuliku tegevuse eest? Kuidas?

3) Neljapäevasel laste vaktsineerimise vastasel meeleavaldusel Stenbocki ehk valitsuse ja riigikantselei maja juures ei õnnestunud korraldajatel oma pöördumist kellelegi edasi anda.

Valitsuse istung tehti veebi teel põhjendusega, et peaminister on Eestist ära. Vilets vale! Peaministri äraolekul on tal Eestis alati asendaja ja selleks oli sel korral Reinsalu.

Ka riigisekretär Peterkopi ei olnud majas, oli kuskil ära. Valvelauas väideti, et mitte kedagi ei ole riigikantseleis ega ka peaministri büroos kohal. Ja seda neljapäeva hommikul?

Kindel see, et valitsust ei huvita oma rahvas ja nende mured. Oldi nii arad, et põgeneti kogu kompleksiga (peaministri büroo + riigikantselei) majast ära.

Hale, väga hale!

Valitsus istub siiani peidus, sest kiiret lahendust vajavaid probleeme on mitmeid. Ootavad vist, kuni need ise lahenevad ja siis hakkavad ennast jälle kiitma.

Meedia juba kirjutab ülistavaid persoonilugusid valmis.”