Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Danske pesuraha läks – kas sõjakäik Venemaale jääb ära?

-
17.12.2022
(:) kivisildnik

Vandenõuteoreetikute kõige halvem unenägu on täitunud – õilis väliskapital Danske Banki isikus jäi süüdi rahapesus, läbi liberaalse ja salliva Eesti pesti takistamatult 200 miljardit. Mitu miljardit sellest oli putinistide raha, ei tea meie. Trahv tuli üle kahe miljardi, ent Eesti Vabariik trahviraha ei saanud. Leht kirjutab, et kõik teised said. Meil jäi saamata suurusjärgus 500 miljonit.

 

Esiteks on 500 miljonit väike raha ja sellepärast ei maksa hädaldada – ravimite ja toiduainete käibemaksu tõstmine toob sama summa sisse lühikese aja jooksul ja ilma mingi närvikulu ja mainekahjuta. Summa pole kuigi suur, toon näiteks kavandatava laste süstimise, eelarve ligi 35 miljonit per kampaania. Iga laps saab selle raha eest väga vähe süste, tarvis on aga palju häid süste, sest lapse keha on vaba ja sõltumatu.

500 miljoni eest saaksid Eesti lapsed ainult 12,3 süstimiskampaaniat, vaevalt et sellega täiseani välja veab. Polegi oluline. Lapsed hukkuvad niikuinii. Intuitiivsel meetodil julgen väita, et puudu jääb sadu süste, kui mitte tuhandeid, sest kui surakas ei toimi, siis süsti-aga-uuesti loogika kohaselt tuleb torkida aegade lõpuni ja iga päev.

Aga kuna me oleme sõjas ja lapsed saavad niikuinii surma, siis pole vahet. Samas laste elukvaliteet enne hukkumist on valitsusringkondadele tähtis. Oleks kena tulevased sõjaohvrid enne kõngemist ära kohitseda, keemiliselt ja kirurgiliselt kastreerida, siis oleksid nad siit ilmast lahkumise hetkel õnnelikud.

Poole miljardi eest kohitseks mõndagi, sellele vastu väita ei saa. Ent sõjas on ka relvad ja need lähevad kogu aeg kallimaks. Ukrainal on relvadest puudus, meil aga on rahapuudus, muidu saaksime aidata 500 miljoniga. Selle eest saaks Javeline ja üldse kaitse ja ründevõimet ja miks mitte ka meelelahutust. Sõdurite moraal on samuti tähtis.

Poole miljardi eest saaks kindlasti osta laseri, millega kuvada ööpilvedele videolõike sellest, kuidas Ukraina võitis Eurovisioni lauluvõistluse ja Venemaa kaotas sõja Afganistanis. Igasugust sellist head kraami saaks näidata. Siis Putin nutab ja Eesti strateegilise kommunikatsiooni punalipp kolme peaga reptiili kujutisega lehvib lahinguvälja kohal.

Samas on Ukraina Venemaa lõplikust hävitamisest veel kaugel. Olen kuulnud sõjaõhutajate jutte sellest, et Eesti põhiseadus tuleb ümber kirjutada ja ise Venemaale kallale minna. Milleks kirjutada? Küll pärast Moskva vallutamist sõjavangid sunnitöö korras kirjutavad, kirjutamine pole ikka õige sõjamehetöö.

Puhtast südamest ja siirast liberaalsusest planeeritud sõjakäigus oleks veerand miljarditki abiks. Siinkohal näen ma küll Eesti ründevõime nõrgendamist. Samas ei tohi kaotada lootust, Eesti Energia kasum on piisav mistahes agressorile kallale minemiseks ja talle ennetava löögi andmiseks.

Mida me saame sellest Danske raha loojumisest õppida, mida järeldada, mida edaspidi paremini teha? Kindlasti tuleb kasu lõigata meie rahapesuparadiisi mainest. Kui sa niikuinii juba rahapesu maa oled, siis ole selle üle ka uhke. Ilmselt on rahapesijateni juba jõudnud info, et Eestis on lihtne ja kasulik oma musta äri ajada, ent ameeriklased segavad. Ühesõnaga pese Eestis, aga hoidu Ameerika suunast, Eesti ise ei uuri, ei trahvi ja ei taha trahviraha ka siis, kui ameeriklased hakkavad jõurama. Seda tuleb strateegiliselt kommunikeerida.

Ühelt poolt võiks Danskele ja teistele taolistele korvata Eestis pestud rahaga seotud kulud – trahviraha, kohtukulud ja muu sarnane. Mille riik lasi juhtuda, selle ka riik kinni maksab. Ja kui me kanname sõjategevuse üle Venemaa pinnale, siis kehtestame vabastatud oblastites erakorralise ja liberaalse rahapesukeskkonna.

Korrumpeerunud Venemaa seda ainult ootabki. Palgasõdurid viskavad kohe relvad maja ja hakkavad tegelema palju ohutuma ja kasumlikuma musta raha puhastamise toimingutega. Sellega muidugi relvakonflikt ei rauge, vabastamata oblastite palgasõdurid tahavad samuti hõlptulu, pööravad relvad Putini valitsuse vastu ja heidavad ennast vabatahtlikult sinimustvalge lipu alla.

Kui Eesti vabastusarmee lubab ka viinapoodide rüüstamist, siis peaks sõjaline operatsioon olema ülimalt edukas. Korruptantide ülestõusuga liituvad ka laiad massid, kelle pole raha mida pesta. Mõistagi ei jätku viina ja rummi varusid kauaks, seega tuleb edasine alkoholiga varustamine siduda laste süstimise ja kohitsemisega. Sellisel juhul tulevad liitlased meile kohe appi ja käivitatakse tarneahelad.

Ei saagi aru, miks lehed sellest saamata jäänud Danske rahast nii palju räägivad? Sündivus langeb, suremus tõuseb ja eluiga lüheneb ka ilma täiendavate investeeringuteta. Planeedile on see hea, siilid ja konna rõõmustavad. Osooniaugud kaovad ära ja kliimaaktivistid saavad rikkaks. Ja kui ka meie Venemaale kallale ei lähe, siis kasutavad võimalust Läti ja Gruusia.

Ja kui ka keegi Venemaad ei ründa ja kui ka Eesti enam üldse kunagi mingit raha ei saa, päike ikkagi tõuseb ja läheb looja, kuni Bill Gates ta ära varjutab. Ja lapsed kasvavad suureks ja hakkavad narkootikume süstima, mis on samuti kliimale väga hea. Ja kui kolme peaga reptiilid ühiskonna lõhestamist ei lõpeta, puhkeb meil varem või hiljem kodusõda.

On see hea või halb, polegi nii tähtis. Loodusele teeb iga totaalne sõda pikemas perspektiivis ainult head – mahapõletatud linnad kasvavad võssa, sama juhtub ka põldude ja maanteedega. Maanteed jätavad teadlikud kodanikud maha ka ilma kodusõjata, kasvatavad suled selga ja õpivad lendama, putukate söömine on siis kindlasti abiks.

Me kõik peame harjuma mõttega, et pankadel on raha ja raha tegemise võime, meil aga ei ole. Pool miljardit ei muuda olukorda, meie seda raha niikuinii ei saa. Aga me saame valida poliitilisi jõude, kes on rahapesu ja rahapesijate vastu. Mina olen rahapesu vastu ja rahapesijate vastu.

Vali Sven Sildnik riigikokku. Vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnu 17.12.2022