Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Elust ja poliitikast”: Saaremaa elektrikatkestus on järjekordne näide valitsuse saamatusest

-
19.12.2022
Laadime sisu...

On erakordne, et inimesed peavad tänapäeval ilma elektrita vastu pidama rohkem kui nädala. Selgub, et Elektrilevi on lasknud paljudes kohtades liinid võssa kasvada, kuigi võrgutasusid on tõstetud mitu korda aastas.

Samal ajal, ui laekub üha rohkem teavet vaktsiinide kõrvalmõjudest, plaanib sotsiaalministeerium õigusaktides uuendusi, et lapsi saaks vanemate loata vaktsineerida. Tekib küsimus, kas põhjuseks on see, et vaktsiine on suurte summade eest ladudesse seisma jäänud ning Eesti peab tegema 28 miljoni eest lepingutest tulenevaid vaktsiinide sundoste? Samal ajal käib Soomes kohtuprotsess, milles nõutakse vaktsiinikahjusid pea 20 miljoni euro suuruses summas. Räägitakse ka Eesti vaktsiinikahjude hüvitamiste tingimustest, mis on kannatajate jaoks väga ebaõiglased.

Saate lõpus tõdetakse, et EKRE eelnõu ravimite ja toiduainete käibemaksu alandamiseks leevendaks karmi hinnatõusu, tõstaks Eesti toidujulgeolekut ja parandaks kodumaise majanduse konkurentsivõimet. Kvaliteetne toit ja ravimid muutuksid sadadele tuhandete inimestele kättesaadavamaks ning aitaks pidurdada galopeerivat inflatsiooni.

“Elust ja poliitikast” on saade, kus rahvuskonservatiivsed naised Merle Kivest, Helle-Moonika Helme ja Evelin Poolamets arutlevad päevapoliitilistel teemadel.