Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Liberaalsest demokraatiast otse “Näljamängudesse”

-
19.12.2022
Kaader filmist “Näljamängud”, mis võib ruttu reaalsuseks saada.
© Scanpix

Ilmselt on paljud näinud neljaosalist filmi “Näljamängud”, kus suure sõja järel valitseb diktaatorlik president Snow, eliidi Kapitoolium elab luksuses, käies pidudel vahepeal ennast tühjaks oksendamas, et oleks ruumi veel süüa, ning kõige selle taustal on näljasurma veerel 12 ringkonda, kus võetakse ammuse sõja mäletamiseks aegajalt noori “näljamängudesse”, eliidi lõbuks üksteist tapma.

Lääne filmikunsti kohta on sageli öeldud, et nad on palju ette näinud, kui on loonud filme terrorirünnakutest, lennuõnnetustest, ilmastikukatastroofidest ja paljust muust. Ega “Näljamängudki” võivad täituda – president Snow`na Euroopa Komisjoni president, Kapitoolium Brüsselis, tsoonid liikmesriikides, totalitarism on tekkinud pärast pandeemiat, kliimavõitlust või mingit suurt sõda.

ERR kirjutab: “Euroopa Liidu läbirääkijad leppisid pühapäeval kokku, et loovad eraldi heitkogustega kauplemise süsteemi (ETS2) maanteetranspordile ja elamute kütmisele. EL tahab maksustada rohkem fossiilkütuste kasutamist, et sellega võidelda kliimamuutuste vastu. /…/ Poliitikud muretsevad, et ETS2 võib tekitada sotsiaalseid vapustusi. Seetõttu leppisid läbirääkijad kokku uue sotsiaalfondi loomises, mille eesmärk on kaitsta EL-i majapidamisi kulude suurenemise eest.”

Just nendest “sotsiaalsetest vapustustest” on aeg rääkida, sest need võivad olla aluseks totalitaristliku ühiskonna kehtestamisele liberaalses Läänes. Analüütikud on öelnud, et Lääne totalitarism ei pruugi olla nagu Korea-Kimide, Stalini, Pol Pothi või Hitleri oma – see võib olla ka näiliselt valitud juhtidega (Euroopa Komisjon), pseudoparlamendiga, vihakõneseadustega sõnavabaduse hävitamise ning ühiskonna viimse vindini ärareguleeritusega.

Sotsiaalsed vapustused on juba olnud ja käivad praegugi. Pandeemia vallandas rea piirangutevastaseid proteste ning näiteks Kanada veokijuhtide suurstreigi. Kliimameetmed (kütusehinna tõus) panid aluse “kollaste vestide” liikumisele ning Hollandi põllumeeste meeleavaldustele. Valitsused on kasutanud nende lõpetamiseks küll ka jõudu, aga üldiselt on saadud hakkama protestide väljasuretamisega – ühiskonnas luuakse nende-vastane foon, kehtestatakse teatud piirangud (Kanadas arestiti veokijuhtide abistajate pangakontod) ning varsti hääbub protest iseenesest.

Pikalt aga see süsteem enam ei tööta, sest kriisid suruvad peale – tohutu raha võttis ära pandeemia, siis kliimameetmed ja nendest tingitud energiakriis, siis järgnes Ukraina sõda ning Euroopa suretab oma konkurentsivõime rohepöördega. Heaoluühiskondade aeg on läbi, ka Eesti valimiskampaanias ei räägi keegi peale EKRE enam jõukast Eestist, vaid trumbatakse üksteist üle toetuste ja kompensatsioonide pakkumistega. Sotsiaalsed vapustused on paratamatud.

Euroopa on massimigratsiooniga enda veel suisa tapale viinud – valge eurooplase saab liberaalses ühiskonnas maadligi peksta, aga kui Aafrikast parema elu peale tulnud mustanahaline ja Lähis- ning Kesk-Ida moslem enam Lääne heaoluühiskonna hüvesid kätte ei saa, hakkavad nad kindlasti mässama. Ja eks Euroopa ühiskondades on piisavalt ka eurooplasi, kes unest ärkavad.

Liberaalsed-vasakpoolsed režiimid on juba küllalt palju kätt harjutanud, et “sotsiaalseid vapustusi” jõuga raamidesse suruda. Ka Reformierakond ja Kaja Kallas tegid peaproovi juba ära, tuues koerad ja eriüksuslased sundvaktsineerimise ja koroonapiirangute vastu protesteerivate meeleavaldajate kallale. Eks Euroopa armeegi luuakse muuhulgas ka tulevase föderatsiooni siserahutuste tarvis ning Saksamaa koristas oma “bürgerid” silma alt ära.

Niisiis, kui Euroopas algavad kliimameetmetest, pandeemiast, sõdadest ja energiakriisist tekitatud “sotsiaalsed plahvatused”, siis võetakse ühiskond kiiresti kontrolli alla, kasutades nii jõustruktuure kui ka võimast propagandaaparaati, mis teeb rumalatele selgeks, et vanglasse saatev vihakõneseadus ei tähenda vähimalgi määral sõnavabaduse piiramist, vaesuse vastu protesteerivad inimesed on “paremäärmuslaste” poolt ülesässitatud, Maa tuleb päästa ja päike tõuseb nüüd lausa Brüsselist Euroopa Komisjoni akendest.

Ainult et totalitarism on alati lõppenud vastupanuvõitlusega ning Euroopa Komisjoni “tuhandeaastane föderatsioon” läheb samat teed, mis Hitleri “tuhandeaastane Reich” või Stalini-Brežnevi NSV Liit ja sotsialism, ka siis, kui “uut maailma juhivad George Soros või Klaus Schwab. Inimestele on omane vabadustahe.

Seni aga tasub väga ettevaatlik olla Maris Lauri vaenukõneseaduse, Kaja Kallase koerte ja eriüksuslaste, Reformierakonna Brüsseli-lojaalsuse ning rohepöördega kaasneva “tagasi kiviaega”-poliitikaga, sest kogu see kompott toob kaasa “vaikiva ajastu”.

Uued Uudised