Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kuidas Urmas Reitelmanni “Valged võitsid” vallandas veeklaasis vasakliberaalse tormi

-
20.12.2022
Argentiina võidukas meeskond.
© Scanpix

Valged vihased vasakliberaalid on vihast vahus, sest EKRE poliitik Urmas Reitelmann kommenteeeris sotsiaalmeedias Argentiina-Prantsusmaa mängu jalgpalli MM-il “Valged võitsid!”

Tegelikult on Urmas Reitelmanni kommentaaril ka teistpidine taust: 2018. aastal MM-il puhkes skandaal, kui LICRA ehk Rahvusvaheline Rassismi ja Antisemitismi Vastane Liit kirjutas Facebooki postituse, kus kiitis Prantsusmaa “värvilist” tiimi ja kritiseeris Horvaatia meeskonda, kes olevat liiga valge. “Ühendus nimetas Horvaatia jalgpallimeeskonda “dramaatiliselt ühtlaseks” ja “ilma värvita,” kirjutas Õhtuleht tollal.

Pigem ongi kummaline see, et Prantsusmaad esindavad aafriklased ehk siis, kui nende vastas on mõni Musta Aafrika koondis, siis mängib sisuliselt Aafrika Aafrika vastu. Euroopa jaoks aga on kurb see, et Argentiina migrandiühiskonnast tuleb euroopaliku taustaga koondis, Prantsusmaal aga ei leita enam sporti Gallia poegi.

Selle taustal edastab ERR uudise: “Ukraina valis välja laulu, mis osaleb järgmisel aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel. Ukrainat esindab pop-duo Tvorchi looga “Heart of Steel”.” Ja kes on Ukraina üks esindajatest? Õige vastus: mustanahaline.

Alles kurtsid Ukrainast põgenevad Aafrika tudengid “rassistliku suhtumise” üle piiril, kus neile ei tehtud mingeid eeliseid, ja seda võimendas ka Eesti ajakirjandus – propagandist Mari Mets üllitas ERR-is kirjutise “piinlikust raputusest” Poola piiril, milles räägiti “rassismist” mittevalgete põgenike osas Poola-Ukraina piiril.

Nüüd esindab Ukrainat mustanahaline. Vähemalt selline pilt on ERR-i loo “Ukraina esitas oma eurolaulu” juures. Tõenäoliselt “tasub” Ukraina sel kombel liberaalsele Läänele pooliku toetuse eest sõjas Venemaa vastu, näidates, et ka nemad on juba “sallivad” (ka LGBT on Ukrainas vabad käed saanud).

Ukrainalt oodanuks Eurovisioonile küll midagi väga ukrainalikku, mida laul internatsionaalsest seltskonnast hoolimata suures osas ka on. Aga eks lauluvõistlus olegi juba täiesti poliitilis-ideoloogiliseks muutunud ja saanud nimetuseks “homovisioon”. Samas on näha, kuidas võidu nimel sõjas Venemaaga loovutab Ukraina juba oma rahvuslikke väärtusi ja võtab üle liberaalseid “uusväärtusi”.

Laias laastus ongi näha, kuidas vasakliberaalid leiavad igalt poolt küll “rassismi”, aga ise suruvad oma agendat veel hullemini peale.

Uued Uudised