Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Veiko Vihuri: Kaja Kallas on põhiseadusliku Eesti sisuliselt hävitanud

-
20.12.2022
“Eesti suurpered elavad üle mõistuse jõukalt, vaja ongi kärpida!”
© UU

Vaimulik ja veebiväljaande Meie Kirik peatoimetaja Veiko Vihuri võtab Objektiivis kokku Kaja Kallase kui valitsusjuhi läbikukkumised – või pigem õnnestumised Eesti rahvusriigi hävitamisel.

Kaja Kallas on olnud peaminister pea kaks aastat, ja selle aja jooksul on Eesti riik täiesti tuksi keeratud. Põhiseaduspärane riik – suveräänne rahvusriik – on de facto hävitatud. Mitte et enne seda poleks probleeme olnud, kuid nüüdseks on põhiseaduslikust korrast täielik hävitustöö üle käinud.

Eestist on saanud Brüsselile kuulekas liiduvabariik, mille riigiaparaat töötab põhimõtteliselt ja orjameelselt üksnes üleliiduliste poliitikate juurutamise ja elluviimise nimel, hoolimata põrmugi Eesti inimestest. Tõsi, see on olnud pikemaajalisem kurss, kuid Kaja Kallase persoon representeerib seda kurssi eriti ilmekalt. Korruptsioon ning õigusriigi ja demokraatia farss on vaid selle kuratliku kursi, mida võiks iseloomustada sõnadega „täielik vastutamatus”, kaasnähteiks.

Kaja Kallas kui valitsusjuht vastutab pretsedenditu slaavi sisserände, rohkem kui 100 000 migrandi riiki lubamise eest, mis tõstab märgatavalt võõrpäritolu umbkeelsete inimeste osakaalu. Seesugusel sisserändel on ulatuslikud või isegi pöördumatud tagajärjed. Kuigi Reformierakond viljeleb valijate häälte püüdmiseks küüniliselt venevastast rahvuslikku retoorikat, näitavad nende teod, et neil pole Eestist kui eestlaste kodumaast sooja ega külma.

Niisamuti vastutab peaminister Kaja Kallas – ja mitte Vladimir Putin – elanike ja ettevõtete väga raske majandusliku olukorra eest. Ta ju on peaministri ameti saanud selleks, et töötada inimeste hüvanguks, otsida ja leida ka kõige keerulisemates oludes optimaalseid lahendusi. Selle asemel on ta üles näidanud fenomenaalset kalkust oma suhtumises inimestesse, kellele on jagunud õpetussõnu stiilis „aga minu vanemad ei vaja toetust” või „kõige odavam elekter on säästetud elekter”…”