Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kui Reformierakond vaid võimule pääseb, on vaesumine taga

-
20.12.2022
Reformierakonna kontor
© Uued Uudised

Kui Reformierakond võimule pääseb, siis järgneb alati mingi kriis, mis inimesed vaesestab, samas aga hülgab oravavalitsus kriisis alati oma rahva.

See juhtus Andrus Ansipi ja masu ajal, mil tuhanded inimesed läksid Soome, teenimaks raha kodumaal arvete maksmiseks. Soomlased tunnevad siiani uhkust selle üle, et nemad aitasid eestlasi, samal ajal kui Ansipi valitsus nad omapäi jättis.

Sama kordub nüüdki. ERR vahendab tüüpilist uudist: “Kui aasta tagasi rõhus automüüki kiibikriis ja koroona, siis praegu vähendab automüüki elukalliduse kasv. Samas on autode hinnad langenud ja võivad veel langeda.”

Selliseid uudiseid tuleb päevast päeva ja kõik nad räägivad rahva vaesumisest ning raskustest hakkamasaamisel, samuti ettevõtete kehvast majandusseisust.

Kui algas koroonakriis, muutis valitsus EKRE eestvedamisel laenupoliitikat ja tollal jäid massilised koondamised ära. Nüüd on taas võimul Reformierakond ning päevast päeva tulevad halvad uudised.

Seejuures ei tee Reformierakond midagi selleks, et riigis oleks toimiv majandus, vaid eelistab “aidata” inimesi kompensatsioonidega – nii ei üritata mitte elektri tootmishinda langetada, vaid makstakse kinni osake kallist elektrist.

Uued Uudised