Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Aasta 2023 trendid: valed, türannia ja vägivald

-
24.12.2022
(:) kivisildnik

Käes on jõulud, rahu, surijatele annetamise, vahuveini ja seaprae aeg, haigekassa ametnikel on põhjust eluga rahul olla. Kuidas läheb jõulumüük, ei tea, kaupmeestest sõbrad on mornid ja napisõnalised, ei taha nende peomeeleolu rikkuda. Ise olen siiski mõned ostud sooritanud, aga ma pole muidugi selle ala inimene ja ei hakka sõna võtma.

Mõte keerleb uue aasta ümber, mida see toob meile lisaks liigsuremusele, eluea lühenemisele ja sündimuse vähenemisele? Sõda meil juba on, nii nad räägivad. Homoseksuaalse kolhoosnikust isemõtleja Yuval Harari loo avaldas Postimees, selles väidetakse, et oleme jõudnud sõdade ajastusse. Nagu oleks kunagi olnud muid ajastud. Kolhoosnik avastas järjekordse ameerika, palju õnne.

Mälu värskendamiseks ja kolhoosnike harimiseks mõned ajaloolised faktid: Vene-Liivimaa sõda 1558–83, Vene-Rootsi sõda 1590–95, Rootsi-Poola sõda Liivimaa pärast 1600–29, Taani-Rootsi sõda 1643–45, Rootsi-Vene sõda 1656–61, Põhjasõda 1700–10, Rootsi-Vene sõda 1788–90, Pühajärve sõda 1841, Mahtra sõda 1858, Vabadussõda, edasi tulevad maailmasõjad, Afganistani ja Iraagi sõjad jne.

Kui me väidetavalt jõuame sõdade ajajärku, tekib küsimus, kus me siiani oleme olnud? Huvitavamaid tulevikunägemusi imbub välja rahandusringkondadest. Saksamaa suurim pank Deutsche Bank leidis 2020. aasta lõpus avaldatud uuringus, et “kliimaneutraalsuse” saavutamiseks on vaja “kehtestada mõningane ökodiktatuur”.

Pankurid oskavad ikka juuksekarva lõhki ajada ja teevad vahet täielikul diktatuuril, osalisel diktatuuril ja ilmselt ka rahvadikatuuril, kontrollitud diktatuuril ja õiglasel ning jätkusuutliku diktatuuril. Jutu mõte on selles, et pandeemia diktatuurist oli veel vähe ja tuleb edasi käsi väänata, hea ettekäände ikka leiab.

Fakt on see, et rohehullus ei lähe läbi ja see tuleb teostada vägivalla vahenditega. Pankurid on nõus seda vägivalda finantseerima ja igati toetama. Vanasti nimetati seda maailmavaadet ökofašismiks ja seda kuulutas põhjanaabrist veidrik ja kalamees Pentti Linkola, kelle raamatuid võib leida ka eesti keeles – mõte selgem ja stiil parem kui pankuritel.

Fakt on see, et mõjukad kolhoosnikud ja rahalaenajad jutlustavad sõda ja fašismi. Minule isiklikult ei sobi ükski fašism, olgu ta lilla, roosa, roheline või pigimust. On meilgi ullukesi, kes räägivad vajadusest põhiseadus ümber kirjutada, et Venemaale kallale tungida. Loodame, et uuel aastal leitakse neile süst, tablett ja polsterdatud palat. Või sekkuvad jõustruktuurid ja võtavad sõjapropaganda kontrolli alla. Muid variante ma ei näe.

Ma igaks juhul tuletan veel meelde, et sõda ei ole Eesti Vabariigi põhiseaduslik eesmärk ja meil on demokraatlik riigikord – diktatuuri ei ole. Ja kes üritab kehtestada diktatuuri, see üritab kukutada põhiseaduslikku korda. Põhiseaduslikku korda kukutada ei tohi, seda ei tohi teha mitte ükski rahapesu pank, inimõiguslaste kontor, süvariigi korruptant ega grupp lõbusaid homoseksualiste, keegi ei tohi.

Ajaloost teame ka seda, et sõdadevahelised lühikesed perioodi täidetakse pilgeni valede ja propagandaga. Valed on osaliste- või täielike diktatuuride psühholoogilise sõja lahutamatu ja põhiline komponent. Jälgime huviga arenguid Floridas, kus alustati kohtuasja vaktsiini tootjate valede paljastamiseks. Ehk on valede ohvritel sellest kergem.

Meil lokkavad valed punalipu all, millel ilutseb strateegiliste kommunikaatorite kaitsepühak – kolme peaga reptiil. Huvitav on see, st strateegiliste kommunikaatorite põhivale – Putini jutupunkt – on kriitika alla võtnud ka meie austatud presidendihärra Alar Karis.

ETV-s andis Karis hävitava hinnangu demagoogilisele sildistamispraktikale, millega tembeldatakse „Putini agentideks“ ja „Kremli jutupunktide levitajateks“ kõiki, kes julgevad kritiseerida valitsuse poliitikat ja tuletada meelde, et ka valitsus vastutab riigis toimuva eest, mitte aga ainult sõda Ukrainas ja muud inimtekkelised välis- ja kliimafaktorid.

Suunan need kriitikanooled edasi üle ookeani ja liitlaste suunas, kus on õppinud paljud meie süvariiklased ja strateegid-kommunikaatorid-kommunistid. Vene valed on liitlase strateegilise kommunikatsiooni klassika, esimesena meenub Trumpi Vene-suhete uurimine, milleks kulus aastaid, kümneid miljoneid ja kuhu oli kaasatud süvariigi raskekahurvägi, kui ainsaks tulemuseks jäid massiivsed meedia valed – Trump süüdi ei jäänud, suhteid polnud.

Teine globaalne ja samuti meil ülekorratud Vene-vale on Hunter Bideni reaalne läptop, mis olevat liitlase luurajate andmetel venelaste infooperatsioon ja valefakt. Kuidas luurajad seda võigast korruptsiooni lugu enne presidendivalimisi kinni mätsisid ja sotsiaalmeedias tsenseerisid, on nüüd hästi teada ja ka Twitteri failide valguses tõestatud.

Liitlase süvariiklased on nüüd välja visatud dokumentide valguses sügaval uriinis ja ei oska muud teha, kui edasi valetada. Tegemist olevat igapäevase ja tavalise valitsuse ja erafirmade suhtega ning ühtlasi vandenõuteooriaga. Otsustage ära, kas see on rutiinne luureoperatsioon või vandenõuteooria, ta ei saa olla kaks erinevat ja üksteist välistavat asja ühekorraga. Igal juhul olid Twitteri tsensorid FBI palgal. Fakt.

On täiesti selge, et Ameerikas luureorganid toetasid Bidenit ja ründasid Trumpi, seega rüvetasid sõnavabadust, hävitasid demokraatiat ja moonutasid valimisi õige ilgel moel. Kõik see, mis Ameerikas on päevavalgele tulnud, toimub ka siin ja täna, mõistagi valimiseelses olukorras.

Konservatiive ja rahvuslasi sildistatakse tiblade käsilasteks ja seda teevad rahvusvahelised nn uuriva ajakirjanduse võrgustikud ja süvariiklikud struktuurid. See on infosõda omaenda rahva vastu, see on lõhestamine, paranoia tekitamine, valetamine ja jälkus. Selle infosõja eesmärk on diktatuur. Ja kõik see toimub reaalselt, mingit kahtlust selles ei ole.

Ei mingit kallaletungi naaberriikidele, ei mingit võigast diktatatuuri, ükskõik kui õilsa valega seda ka ei õigustataks, ja ei mingit strateegide infosõda oma rahva vastu. Oma rahva vastu ei sõdita, kellelegi kallale ei tungita, oma rahvast ei orjastata ja oma rahvale ei valetata. Vali Sven Sildnik Riigikokku. Vali elu!.

( : ) kivisildnik
Pärnus
24.12.2022