Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakonnale paljulapselised pered ei meeldi, neist hoolib vaid EKRE

-
25.12.2022
Töökatkestus koolides võib pikaks kujuneda. Pilt on illustratiivne.
© Uued Uudised

Perehüvitiste seaduse tagasilükkamise valguses on selgelt näha, et Reformierakond ja sotsid lastest ja suurperedest ei hooli, ning sellel on kindlad põhjused.

Juba oma ideoloogia järgi on liberaalid ja vasakpoolsed lasterikkuse ja traditsioonilise pere vastu – suured pered tekivad ju heteroseksuaalse peremudeli tagajärjel. Just seetõttu hoolivad vaid rahvuskonservatiivid lasterikastest peredest – mida rohkem lapsi, seda kindlam on eesti rahva tulevik ja seda vähem saab esile kerkida homoseksualismi ülistamine.

Reformierakondlaste ja eriti just sotside ideoloogia on lastevaenulik – nad leiavad, et laste saamine ja kasvatamine „tapab kliimat“, nende seas on palju homoseksualiste, kes ongi kuivanud oks elupuul, samuti radikaalfeministe, kes vihkavad mehi (kelleta lapsi ei saa), lastetuid karjäärinaisi.

Võib julgelt öelda, et vasakpoolsete ja liberaalide valija on pigem lastetu või väheste lastega, seda suuresti ideoloogilistel põhjustel ning seetõttu toetavadki Reformierakond ja sotsid pigem neid, kel lapsi vähe. Lasterikkad pered vajavad lisaks ka suurt sotsiaalset tuge, sealhulgas rahalist ja majanduslikku, aga reformarid ja sotsid soovivad seda raha enda toiduahelatesse suunata.

Rahvuskonservatiivid aga on selgelt huvitatud suurte perede (ja mõistagi ka väikeste perede, sest eestlaste tulevikule loeb iga laps) abistamisest, sest need on eestlaste püsimise tagatis ja nad hoiavad ka traditsioonilise perekonna püsimist. Seda peret aga tahavad sotsid ja reformierakondlased igati tahaplaanile tõugata, näiteks väites, et selline pere tähendavat perevägivalda, mis pole mõistagi õige. See seltskond tahab lapsed võimalikult tugevamini riigi omaks teha.

Seega maksab lasterikastel peredel toetada rahvuskonservatiive, sest teised toetavad pigem laste puudumist või siis migrantide peresid, et nood aitaksid kaasa eestlaste hääbumisele.

Uued Uudised