Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kert Kingo: Reformierakond keerutab ühiskonna lõhestamiseks pidevalt üha uusi konflikte üles

-
27.12.2022
Kert Kingo
© UU

“Seoses lasterikaste perede toetuste tõstmise eelnõuga, mille president tagasi lükkas, on ühiskond järjekordselt lõhki aetud.

On nördimust, kadedust, väiklust ja õelust. Seda kõike on aidanud õhutada reformierakond ja sotsid, sest neile sobib lõhestatud ühiskond, neile see meeldib.

Alustasid nad kooseluseadusega, siis Aafrika ja Lähis-Ida massimigratsiooni toetamisega, seejärel Covidi diktatuuriga ja peale seda Ukraina vs Eesti vastandamisega.

Nüüd siis leiti uus teema, millele konflikt üles ehitada.

Sotsid ja reformierakondlased väidavad, et lasterikaste perede toetuste tõstmine seab ühe ja kahe lapsega pered ebavõrdsesse olukorda ja et enne kui tulevad kolmandad-neljandad lapsed, on vaja motiveerida sünnitama esimesi ja teisi lapsi.

Kulla inimesed, 01.01.2004 jõustus vanemahüvitise seadus, rahvakeeli emapalk. Emapalga kehtestamise põhjus ja eesmärk oli motiveerida ja toetada naisi eelkõige esimesi ja teisi lapsi sünnitama, et majanduslikud põhjused ei oleks naisele (perele) põhjuseks last mitte sünnitada.

Sotsid ja reformierakond on olnud need, kes propageerivad sooneutraalsust ja lastetust. Propageerivad arusaama, et lapsed on keskkonnale kahjulikud elemendid ja takistavad naistel ennast teostamast. Nemad ongi olnud pere- ja lastevaenuliku suhtumisega.

Hoidke ja hoolige, sest iga eestlase laps on tähtis!”

Kert Kingo, EKRE Riigikogu saadik