Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakonna vastusseis perehüvitiste seadusele on vaid üks osake poliitoravate laste- ja eestlusvaenulikust poliitikast

-
28.12.2022
Reformierakond muutub üha ülbemaks, aga kunagi tuleb ka nende mihklipäev.
© Uued Uudised

Pole midagi uut selles, et Reformierakond ei toeta laste ja suurperede abistamist, sest need pole ju nende valijad – poliitoravad ei anna sentigi neile, kes “kasulikud” pole. Ühtlasi näitab see ka, et Reformierakond ei taha eestlaste arvu kasvu.

Sündivus Eestis langeb: Siseministeeriumi rahvastiku toimingute osakonna andmetel registreeriti novembris Eesti perekonnaseisuasutustes kokku 850 sündi. Mullu novembris registreeriti oluliselt rohkem – 1113 sündi. Võrdluseks: tänavu oktoobris registreeriti 968 sündi (mullu 1046), septembris 1010 (mullu 1226), augustis 1150 (mullu 1370) jne.

Reformierakonna poliitika on viinud inimesed vaesuse lävele, kus paljud ei julge enam lapsi saada, sest neid on üha raskem üles kasvatada. Sellele lisandub ka Kaja Kallase poolt üles köetav kliima- ja sõjahüsteeria, mis süvendab ebakindlust.

Lastest loobuvad eestlased, võõrad ikka julgevad sünnitada, vähemalt teevad nad seda julgemalt. Reformierakonna valitsedes aga on massiline sisseränne suurenenud, mis on üks osa eestlaste väljavahetamisest või vähemalt multikultuurse ühiskonna loomisest. Kui on palju erinevaid rahvaid, väheneb paratamatult põlisrahva roll.

Kaja Kallase valitsus ei taha laste ja sünnitamiste arvu kasvu. Kõlab vandenõuteooriana? Ei, Reformierakond on ka üks nn rohepöörde eestvedajaid ja just kliimahüsteerikud leiavad, et lapsed, õigemini nende kasvatamisprotsess, olevat Maale kahjulik.

Seega on rohepöörasuse raames täitsa mõistetav, miks poliitoravad on laste rohkuse vastu. See on liberaalse Lääne ideoloogia, millega Reformierakond on haakunud, kusjuures lapsed on “kliimakahjulikud” ainult euroopaliku rassi puhul – Aafrikas ja Aasias ei takista lastesaamist keegi, kuigi nemad just lisavadki põhimassi inimkonna juurdesünnist.

Reformierakonna poliitikaks ongi majandusraskuste, ideoloogiliste kampaaniate, hüsteeriahoogude ja paanikatekitamisega üks väike rahvas vähem sünnitama panna. Piirduks see ainult sellega, et lapsi ei taha radikaalfeministidest meestevihkajad, kliimahüsteerikud, ellgeebeeteelased ja muu taoline seltskond, siis poleks midagi, nendesuguseid ei peagi tingimata juurde sündima, kui nad ise lapsi millekski vastikuks peavad, kuid Reformierakond “tühistab” oma poliitikaga ka normaalsete eesti naiste soovi lapsi saada.

Uued Uudised