Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Millal lõppeb eesti rahva armastus sadistliku režiimi vastu?

-
31.12.2022
(:) kivisildnik

Ehk on keegi juhtunud lugema 1947. aastal ilmunud, Betti Alveri tõlgitud ja Ernst Kollomi kujundatud raamatut “Minu ülikoolid”, autor Maksim Gorki, hulgusest ja asotsiaalist kirjanik, hiljem tuntud kommunist. Fakt on see, et tsaariajal oli teisigi kodutuid, kuid kõigist ei saanud kirjanikke ja terroristide kaasosalisi.

Ometi on raske elu see, mis võib teadvusele tuua nii mõnegi kõhna või uinunud intellekti ehk ka ajupestud lumehelbekese. Hea näide on sotsialistlik kuningriik Rootsis. Viimased valimised Rootsis olid parempoolsetele edukad, homo- ja immigrandiihar sotsialism põrus korralikult, valimiste teema oli jõuguvägivald ehk banditism.

Banded mõistagi ei ole mitte pärismaalstest viikingid, vaid tont teab kes, tont teab kust. Rootslased uskusid rõõmu ja vaimustusega igasugust ila, mida punased neile ajasid, seni kuni oli võimalik elada, töötu abiraha tiksus ja soovijatele eraldati palkagi. Mingil hetkel tegid bandiid elu kuningriigis aga nii kibedaks, et tuli hakata kahtlema kroonu narratiivis, nomenklatuuris ja Vanasorose filosoofias. Hirm ja viha villiti valimiskasti.

Ma ei karda kasutada sõna viha, ega kohku tagasi ka lurjuste, kelmide ja reeturite vihkamisest. Õiglane viha on hea asi ja rootslaste viha märatsejate ja vägivallatsejate vastu on mulle mõistetav. See sadomaso suhe sai läbi. Arusaadav. Mind huvitab aga eelkõige see, millal lõppeb eesti rahva armastus sadistliku režiimi vastu.

Kiirregeerijad ja koerad meeleavaldustel, raudnuiad kohviku nurga taga, absurdne elektrinülgimine, sundsüstimine, maskiklounaad, rekordinflatsioon, majanduskollaps, sõjahüsteeria, massiimmigratsiooni tsunami, lauslollus, üüratud haiglajärjekorrad, rohehullus, liigsuremus, eluea lühenemine 21 kuud ja tuhanded sündimata lapsed. Vaesus ja rõlge stratkomi reptiilide ajupesu.

Kui see ka ei ole raske elu, mis asi siis on? Küsimus on lihtsalt selles, mis on suurem, kas üle pea kasvav õudus või karge põhjamaine tuimus? Millal muutub ebamugavustsoon sõjatsooniks? Kui raske peab eestlase elu olema, et ta hakkaks rootslase moodi vastu, hakkaks mõtlema ja valima? Seda kõike saame me õige varsti näha.

Euroliidust tuleb järjest enam uusi koormisi – süsinikukümnis toasoojale, tanklatoodetele, metsa- ja põllumajandusele. Taas on löögi all kõik eluliselt tähtis alates toasoojast ja toidust, ilma milleta isegi fanaatiline rohesektant ei oska elada. Sitikat sööb temagi ja ka tema veri külmub alla null kraadi celsiust.

Ega globalistid ja nende käsilased ei jäta, nad kehtestavad järjest uusi kord varjatud, kord avalikke makse, eelkõige eluks vajalikule. Nad röövivad meie vabadusi ja inimõigusi otsitud ja õilsana ja õõnsana kõlavatel ettekäänetel, olgu selleks haigused, loodus, elude päästmine, abort, sõda või vihakõne. Huvitav, millal põletatakse ära Jaan Kärneri raamat “Viha, ainult viha”?

Twitteri paberitest on hästi näha, kuidas toimivad vasakglobalistide tõe ja demokraatia moonutamise mehhanismid sotsiaalmeedias ja mujal. Tõe ja käte väänamine on totaalne, kogu luurevõimekus ja tehnoloogiline areng on suunatud retsenseerimisele, valetamisele, punapropaganda levitamisele, opositsiooni tagakiusamisele ja valitseva režiimi mahitamisele. Pole mingit sõnavabadust ega demokraatiat.

Ma saan aru, et seda teevad mingid ameerika miljardäridest satanistid, aga meie enda omad, need võiks ju natuke mõistlikumad olla. Meil ikkagi pooled ülikoolides oskavad lugeda je nende vanemad või vanavanemad on ise näinud kommunismi, gulagi, küüditamist ja kohutavat ning nõdrameelsete punavirelemist. Peldikupaberit ei olnud.

Üldse midagi ei olnud. Ainult valed, propaganda ja vägivald. Selline oli Nõukogude Liit, selline on täna euroliit ja sellised on ka ühendriigid. Gustav Suitsu parafraseerides võib öelda – kõik on kokku Hiina kompartei ja sotsiaalne krediit. Midagi on veel müügil, aga pingutatakse kõvasti, et midagi ei oleks. Autod on juba otsustatud ära kaotada.

Täielikult jälitatav suhtlus ja liikumine meil juba on, jälitatavat raha projekteeritakse, jälitavad ja relvastatud robotid on juba siin seal tänavatel, nii Hiinas kui liitlaste mail. Ka Hiina kommunistide enesetsensuurimehhanismi ehk sõnastamata reeglitele allumise kontrollimehhanismi, ehk sotsiaalset krediidisüsteemi on Euroopas testitud. Milleks?

Brüsselis olid laste pandeemia õppused. Meil oli kange tahtmine suruda läbi laste süstimine ilma vanemate loata. See tahtmine pole kuskile kadunud. Lihtsat seekord ei läinud läbi. Mõistagi tuleb lisaks eraomandile ja inimõigustele meilt ära võtta ka lapsed. Ilma selleta pole hirmuvalitsus täielik. Huvitav, kas lapsed lähevad veel kellelegi korda?

Ajuliides läheb Elon Muskil inimkatsetele, kas pole tore see? Sulle pannakse mingi vidin ajju, sellega saad moblas asju ajada ilma ekraani ja klaviatuuri ja susserdamiseta, eks ole mugav? Saad ka une ajal oma üleliigse ajuvõimsuse välja rentida, hea arvuti, las arvutavad, ega sul ju aju vaja ole. Rendid kasutu aja välja ja saad tasuta lillasid propagandafilme vaadata või sõnumeid saata. Fantastiline.

Kõik see tundub absurdne, uskumatu, vandenõuteoreetiline ja kindlasti ka imelik. Aga ei ole. Kuskil on keegi, kes ehitab uut maailmakorda, üht maailmavalitsust, üleilmset vangilaagrit, kus sul ei ole midagi, isegi lapsi mitte ja sa oled õnnelik, sest sul on klemm ajus. Tegelikult on inimene ka siis õnnelik, kui talle nael õiges kohas läbi pealuu lüüa. Tunne on selline.

Muide, Saksamaal usub 45% elanikonnast, et maailma juhivad varjatud jõud. Minu meelest on sakslased lollid. Varjatut pole siin midagi, on avalikud globalistidest poliitikud, on avalikult globalistlikud miljardärid, on avalikult globalistlik-satanistlik ajakirjandus. Ajakirjandus ja meelelahutus ei saagi väga salajane olla, ehkki ta on läbipõimunud jõustruktuuridest ja mustast rahast, propaganda on avalik.

Ka propagandat tegevad, rahastavad ja koordineerivad isikud ja organisatsioonid on avalikud. Sõda on avalik, rohepööre on avalik, immigratsioon on avalik, homoseksualism on enam kui avalik, globalism on avalik ja globalistid räägivad oma plaanidest, agendadest ja värkidest lahtise tekstiga. Kaja Kallas ei ole varjatud jõud, seda ei ole ka Biden, von der Leyen, Putin ega Kaljulaid.

Me näeme piisavalt, et öelda, meid tahetakse orjastada ja hävitada. Meid juba orjastatakse ja hävitatakse. Eluiga lüheneb, suremus suureneb, sündimus väheneb ja väheneb avalikult. Meiega sõditakse ja see sõda käib siin samas Eestis. See pull tuleb lõpetada. Vali Sven Sildnik riigikokku. Vali Elu!

( : ) kivisildnik
Viljandis 31.12.2022