Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Praegu võiks alata kasvõi uus jääaeg, aga seegi aetaks kliimasoojenemise kaela

-
31.12.2022
Huvitav, kas agentuuri EPA fotograaf on ise aru saanud selle foto humoorikusest – Greta Thunbergi kamp kliimasoojenemisega võitlemas?
© Scanpix

Tänavune talv näitab oma külma ja lumist nägu tervel põhjapoolkeral, kuid kliimavõitlus “inimtekkelise kliimasoojenemise vastu” jätkub sellegipoolest – leitakse vaid, et niimoodi see õige kliimakatastroof välja näebki.

ERR vahendas möödunud nädalal: “USA-d ja Kanadat tabanud talvetormis ja külmas on hukkunud vähemalt 38 inimest. Mõned ohvrid leiti surnuna autodest või lumevallidest. Enim kannatada saanud piirkond on Buffalo linn New Yorgi osariigis.

Talvetormi ulatus on olnud enneolematu, ulatudes Kanadast kuni Rio Grandeni lõunas. Lähipäevil torm vaibub, kuid inimestel soovitatakse siiski kodus püsida, kui pole hädapärast vaja välja, veel vähem reisima minna.

Tuhanded lennud on tühistatud, mistõttu paljud inimesed ei pääse jõulude ajal lähedaste juurde.”

Õiget kliimavõitlejat külmalaine ei kohuta, ta seletab, et kliimaäärmused olevatki selle “kliimakatastroofi” osa. Samas, kui terve põhjapoolkera pakasest, lumest ja jääst jahtub, siis muudab see ju ikkagi “kasvuhooneefekti” elu lõdisevalt kibedamaks.

“Viimasel ajal juhtub pahatihti, et ka karmid külmad aetakse soojenemise kaela. Grantide ja stipendiumitega üle ujutatud maailmalõpuprohvetid-kliimapaniköörid võiksid omavahel kokku leppida, kumb maailmalõpp tunduks efektsem – jäine lõpp või kuumapõrgu. Teadusega on paniköörlusel-rohepöördel niikuinii vähe pistmist, mistõttu võiks vähemalt mõne ägeda katastroofifilmi produtseerida. Järgmistel põlvkondadel oleks mugav tugitoolis vaadata, kuidas jõgede ümberpööramise kampaania välja nägi. Endel Lippmaa vist ei uskunud, et asjad nii rappa lähevad, kuigi ta hoiatas korduvalt CO2-mütoloogia paikapidamatuse eest,” kommenteerib EKRE poliitik Anti Poolamets.

Uued Uudised