Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas Postimehe arvates suri kaks erinevat Edgar Savisaart?

-
31.12.2022

Lahkuv aasta on olnud Eesti venekeelses meedias nagu siinses venekeelses meedias ikka, ehk tihtipeale teistsuguse faktivaliku ja uudiste vastupidise interpreteerimisega võrreldes eestikeelse „baasväljaandega“. Mängitakse ikka mahavaikimise, ka teatud detailide varjamise või siis esiletõstmise abil. Siia on tulnud terve armee umbkeelseid ajakirjanikke Venemaalt, kes ajavad oma „Russia über alles“ asja Eesti pinnal ja sekkuvad Eesti siseasjadesse.

Selle vastu ei ole ravi seni, kuni Priit Hõbemägi arvab, et Postimehes eestlaste jaoks tasulised asjad  võivad olla venelaste jaoks tasuta, mis on ilmselge rahvuspõhine diskrimineerimine; kuni Urmo Soonvald lubab sissesõitnutel avaldada vene Delfis relvastatud Venemaa terroriorganisatsiooni värbamiskuulutusi palvega jälgida meie piirivalvurite patrullide marsruute ja teatada, kus elavad nende pered.

Miski ütleb mulle, et see lõpeb ainult siis, kui nõndamoodi õõnestatav eesti riiklus mureneb ja Eestisse valgunud impeeria šovinistid ei vaja enam eestlastest reeturite ja sitapeade teeneid.

Isegi Edgar Savisaare surma puhul oskasid „kahe keelega Janused“ serveerida ühte ja sama lugu erinevate rahvusgruppide jaoks separeeritult. Vaadake kuvatõmmist ja märgake ise.

Infoapartheid jätkub ja töökate eestlaste miljonid lähevad sissesõitnute rahastamiseks, olgu need põgenikud, mugavuspagulased või kremljadite Трооя хобусе sisikond.

Head Eesti inimesed, olge valvsad.

Ivan Makarov