Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Karl Olaf Rääk: Eesti Energia juhiks pandi globalistide tubli tinasõdur

-
03.01.2023
Eesti Energia kolis koju tagasi nagu “mõisavalitseja” Kiir Venemaalt.
© UU

Eesti Energia uueks juhiks saab Andrus Durejko. Positiivne on see, et Durejkol on magistrikraad Eesti Maaülikoolist elektroenergeetikast, vähemalt mees teab millega tema juhitav asutus tegeleb, vahelduseks varem toolil resideerunud spekulantidele ja finantsistidele.

Aga üldiselt tundub, et Eesti Energia juhiks pandi globalistide tubli tinasõdur.

Mõned nopped tema troonileasumise kõnest: “On ilmselge, et energiasektorit ootavad ees suured muutused. Nendega toime tulemiseks on oluline võtta kasutusele uusi tehnoloogiaid, suurendada digitaliseerimise osakaalu, rajada uusi tootmisvõimsusi ja vähendada süsiniku jalajälge”.

Ehk siis kliimahüsteeria viie aasta plaanide täitmine nelja aastaga. Kohaliku rahva varustamine stabiilse ja odava energiaga? Unustage ära. Olulised on ambitsioonikad plaanid, ulmetehnoloogiad ja muinasjutt süsiniku jalajäljest. Ahjaa, digitaliseerida on ka vaja, tähendagu see mida iganes.

“Durejko töötab 2018. aastast Ericsson Eesti juhatuse, enne seda töötas ta pikalt Ericssonis erinevatel positsioonidel, sealhulgas Ericsson Eesti AS juhatuse liikmena tehnoloogia valdkonnas ja Ericsson Ukraina mobiilsidevaldkonna regionaalse juhina”.

Kas juhtivatele ametikohtadele pääsemise lävend sisaldabki nüüd kohaliku malenupu ametit rahvusvahelistes suurkorporatsioonides, soovitavalt ka Ukraina missioonil viibimisi?

Mäletame, et ühe rahvusvahelise suurfirma kohalik genosse maandus meil aastaid tagasi Haigekassa juhiks. Tulemused on rahva jaoks kõike muud kui tervislikud.

 

Karl Olaf Rääk, EKRE