Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakonna valitsedes muutuvad eestlased venelasteks: püha asja nimel kannatame kõik ära

-
05.01.2023
Tädi Maali on otsustanud kannatada, sest Kaja väidab selle vajaliku olevat.
© Internet

Eesti rahvas muutub üha apaatsemaks: südamerahuga võeti vastu elektrihinna järsk tõus, sama rahulikult hinnaralli poodides ning külmetamine kodudes – küll on Reformierakonnal lihtne lambakarja üle valitseda.

Õhtuleht kirjutab pealkirja all “Tädi Maali alanud aastast: elame üle, oleme hullemat näinud” järgmist: “”Samal ajal kui ukrainlased vabaduse eest võideldes oma elu annavad, on piinlik nutta, et kõik on kalliks läinud. Elame ka ees ootavad hinnatõusud üle, oleme raskemaidki aegu tunda saanud,“ ütleb Koosa kortermajas elav Leida.”

“Valijate massi säherduse hoiaku juures jääb Reformierakond veel kauaks-kauaks võimule,” ütleb seepeale vaimulik Veiko Vihuri.

Eestlased on Reformierakonna teostatava venestamise raames venelasteks muutumas: nood istuvad Teise maailmasõja ajast endiselt kaevikutes ja on valmis lõputult edasi kannatama.

“Tädi Maalilt” võiks küsida: kas sa pole oma elus veel piisavalt raskeid aegu tunda saanud, et oled valmis jätkama? Me oleme kindlalt Ukraina poolel, aga kas selle nimel peame istuma pimedas ja külmas, taluma kõrgeid hindu, mis suures osas pole sõjast tingitud?

Tädi Maali, Ukraina sõda ei käi Eestis, see käib Ukrainas, vähemalt esialgu – kui sa juba praegu kannatad vabatahtlikult, siis mida teed sa siis, kui sõda siia jõuab? Jah, Ukrainas sõditakse, aga ka Süürias, Somaalias, Malis, üle kogu maailma. Me ei saa kogu maailma valu oma normaalse elu kadumisega kinni maksta.

Maali, kas sa oled lugenud, et Euroopa Komisjon tahab Eesti viljapõllud kesa alla panna, sest see olevat kliimavõitluseks vajalik? Maali, kas sa tead, kuidas Eesti põlevkivienergeetikaga Nordpooli börsil mängitakse? Seal on põhjus, miks su elu kallimaks on läinud – sina oled valmis Ukraina pärast kannatama, aga tegelikult kannatad Brüsseli bürokraatide ja nende eestlastest sabarakkude pärast.

Aga eks meie rahvasõnagi ütle, et kes kannatab, see kaua elab. Ja Reformierakonna valitsedes kannatab Maali väikeasula korteris veel väga-väga kaua.

Uued Uudised