Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Helle-Moonika Helme: lolluste kinnimaksmiseks jätkub valitsusel alati raha, aga kui on vaja midagi tõsiselt ära teha, siis seda pole

-
07.01.2023
Helle-Moonika Helme.
© UU

EKRE Riigikogu saadik Helle-Moonika Helme kommenteerib sotsiaalmeedias Delfi Ärilehe lugu “Rekordkiirusel rahmeldamine ja 60 miljonit eurot kulu. Kuus põhjust, miks seisab Paldiski terminal kasutult”.

“60 miljonit rahva raha lennutati tuulde… Ja siis ei leita seda inimeste raviks, puuetega laste toetusteks, teede-ehituseks, mitte millekski. Päästjate ja politseinike ning õpetajate pisku palgatõusu juurde käib nutt ning hala, et küll nad ikka tahavad palju raha saada, aga riigil raha pole, makse peaks tõstma…

Piinlik ja häbi võiks olla, aga mida pole, seda pole. Sikkut õitseb ikka edasi, Kaja õitseb ikka edasi, ei mingit vastutust mitte kunagi. Aga muudkui – valige neid ikka ja jälle, siis seda kiiremini riik allavett läheb.

Kai on, aga toru pole. Kai on, aga gaasi pole. Raha ei ole, aga lolluste kinnimaksmiseks jätkub seda alati. Vaktsiinide lattuostmiseks 28 miljonit – leitud. Kersna testihankest rikastus teste müünud firma erakordselt – selleks raha leiti. Aga kui päriselt midagi vaja ära teha, millest kasu ka tõuseks – siis raha ei ole….”