Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kalle Grünthal: Kaja Kallas toob Brüsselist meile uue toasoojuse- ja kütusemaksu

-
09.01.2023
Kalle Grünthal.
© UU

Esmaspäeval hoiatas EKRE Riigikogu saadik Kalle Grünthal vabas mikrofonis, et Reformierakonna valimisega on oodata uusi makse, ja selle vältimiseks tuleb hääl anda rahvuskonservatiividele.

“Lugupeetud Eesti rahvas! Saabus uus aastanumber – 2023. Mis meil siis on? Läbi aegade kõige kõrgem maks. Elektrimaks. Alguses protestisime, virisesime. Nüüd oleme vait – harjusime ära.

5. märtsil, kui toimuvad valimised ja kui Reformierakond saavutab seal enamuse ja võidu, siis kaob ära ka see praegune soodustus, universaalhind sellisel kujul, nii nagu ta praegu on, sest praegune kehtib 30. märtsini. Siis saate uue lätaka.

Aga see on alles algus. Siinsamas, infotunni raames Kaja Kallas ütleb: “Lugege mu huultelt: maksud ei tõuse.” Kõige õudsem vale, mis olla saab. ETS2 toob meile Brüsseli poolt kehtestatud toasoojuse maksu ja kütusemaksu.

Nii et kui praegu puhub rahakotis tuul, siis pärast seda valitseb seal selline vaikus, et võib selle rahakoti maha matta. Aga teil on võimalus, hea Eestimaa rahvas, pöörata selg sellele enesetapjalikule olukorrale. Valige 5. märtsil Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna saadikud Riigikogusse ja me lubame, et olukord muutub kardinaalsed teie kasuks.”