Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Paul Oja: erakondade seisukohtadest esimeeste suu läbi

-
11.01.2023
Praegune ja järgmine peaminister: Kaja kallas ja Martin Helme.
© Uued Uudised

Kaja Kallas (Peaministri uusaastaintervjuu 10.01.): „Minu jaoks valimiste põhiküsimus on tegelikult väga pikk perspektiiv, et kas me oleme sõbralik, edumeelne, läänemeelne, innovatiivne, tark riik või me oleme endasse sulgunud, kibestunud väikeriik. Minu meelest need on kaks valikut, mida esindab ühelt poolt reformierakond ja teiselt poolt EKRE.“

Kuna Kaja Kallas on oma valetamistega juba legendaarseks muutunud, siis küsigem: mida tegelikkus nende epiteetide kohta näitab?

Sõbralik – kõigi vastu, kes üle piiri riiki tulevad. Kes tuleb, mis otstarbel, kui palju neid on – ei huvita, arvet ei peeta. Kõigi oma partei nomenklatuura esindajate eest, riisugu nad riiki, tegutsegu idapoolse naaberriigi kasuks või harrastagu perverssusi, seistakse vankumatult ringkaitses koos kõigi õiguskaitseorganitega.

Edumeelne – soodustatakse perekonna lammutamist ja laste hullutamist soovahetusluuludega – hälbed on inimõigus, normaalsus on taunitav.

Läänemeelne – iga direktiiv Brüsselist võetakse viivitamatult vastuvaidlematuks täitmiseks; on see Eestile kasulik või kahjulik, see ei huvita.

Innovatiivne – raha ja energia suunatakse mõttetutele projektidele nagu räimehirmutiste püstitamine merre; Eesti inimeste vähiravi eest tasumiseks kogutakse Jõulutunnelis lihtinimeste annetusi.

Tark – riik, mille peaminister mõõdab elektrit molekulides või kahuri kaliibrit milliliitrites.

Martin Helme (Räägime asjast 08.01.): „Mina näen neid valimisi ka täiesti selgelt niisuguste valimistena, kus otsustatakse Eesti saatus pikaks ajaks. Kui võidavad globalistid, kui võidavad euroföderalistid, siis hävitatakse Eesti majandus, meid tehakse vaeseks küll rohepöördega, küll teiste hullustega, hävitatakse Eesti rahvuskehand läbi immigratsiooni. See on tõepoolest kas Eesti poolt või Eesti vastu. Ja see, mida pakub meile Kaja Kallas ja Reformierakond, on multikultuurne, globalistlik, vaene, ebademokraatlik ja mitteeestilik europrovints. Ja see, mida meie pakume, on – Eesti huvid eelkõige.“

Mina olen oma valiku teinud. Mina hääletan EKRE poolt. Aga teie?

Paul Oja