Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Tervitusi eurohullumajast: elektrimolekulidele järgnesid bensiini hektarid

-
11.01.2023
Hull orav

Meie eurovalitsus, võttes üle aina rohkem eurodirektiive, hakkab juba meenutama europrovintsi hullumaja keskmise skisofreeniaastmega patsientidele.

Postimees vahendab: „Liitri asemel kilomeetrid: tanklad peavad kütuse hindu näitama uutmoodi.“

Leht kirjutab: „Eesti plaanib üle võtta direktiivi, mille jõustumisel peavad kütusemüüjad tanklates kuvama, kui palju maksab iga kütusega 100kilomeetrise teekonna läbimine. Seega tekib tanklates kohustus kuvada eurodes «keskmiste sõidukite» lõikes rahalist kulu, mis kuluks sõidukitel 100 kilomeetri läbimiseks. Asja laiem eesmärk on suunata autojuhte soetama keskkonnasäästlikumaid sõidukeid. Majandusministeeriumist öeldi, et muudatuse vajadus tuleneb alternatiivkütuste direktiivi tõlgendusest ehk eesmärk on teavitada tarbijaid, milline on sõiduki kilomeetri läbimise hind erinevaid kütuseid kasutades, olenevalt kütuse liigist ja auto suurusest.“

No siis peab ju ka bensiinipaagi maht olema kilomeetrites! Varsti müüakse meie poodides piima ja limonaadi, kus hinna asemel on joogi ärajoomisest tekitatud uriini kogus liitritest, ja seda soopõhiselt; me hakkame hambaarsti juures hinnakirjas nägema, palju šnitsleid saab uue hambaga ära süüa ja kui palju CO2 paisatakse selle tagajärjel atmosfääri; rongipiletile trükitakse edaspidi hinna ja sihtjaama asemel putukate, lindude ja imetajate arv ja eluskaal, keda vedur lömastab oma teel.

Kui te teete kodus kraani lahti, projitseeritakse teile veemõõtjast näkku kõrbes janusse sureva aafriklase hologramm.

Inimesed, olge valvsad! Päästame 05. märtsil Eesti, hääletame vaimuhaiged võimust välja!

Ivan Makarov