Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Urmas Reitelmann: “Eilne kinnitas taaskord rahapesu- ja korruptsioonipartei jätkuvat sihikindlat tegevust Venemaa huvides”

-
12.01.2023
Urmas Reitelmann

Eile hääletasid reformierakondlased ja sotsid maha sõjakohtute loomise eelnõu, mille olid esitanud EKRE ja mõned Isamaa poliitikud.

Riigikogu EKRE fraktsiooni liige Urmas Reitelmann: „Sõda Ukrainas, mille alguses ei olnud neil sõjakohtuid, tõestas nende hädavajalikkust. Ukrainlased ise arvavad, et Janukovitši poolt likvideeritud sõjakohtud oleksid aidanud neil säilitada kontrolli Donetski ja Luhanski üle. Aga ei, 11 kuud sõda ei ole valitsusele ega justiitsministeeriumile mitte midagi õpetanud. Samal ajal patrab Kaja Kallas igal võimalikul juhul, et Eesti olevat mingis sõjas. Reformigrupeering valetab nagu alati, samal ajal on Lätis jõutud vastu võtta ka sõjaseisukorra seadus. Tänane kinnitas taaskord rahapesu- ja korruptsioonipartei jätkuvat sihikindlat tegevust Venemaa huvides. Tegemist oli järjekordse sammuga Eesti riigikaitse hävitamiseks ning selge viitega, kellel on riigi reetmisel ja vaenlase huvide teenimisel kõige rohkem karta sõjakohtu kiireid ja karme otsuseid.“