Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Karl Olaf Rääk: päästame eesti lapsed ravimitööstuse saamahimu küüsist

-
13.01.2023
Karl Olaf Rääk.
© Erakogu

Maailm on ohtlik koht elamiseks – mitte kurjade inimeste, vaid nende pärast, kes kurjusele vastu ei hakka.
–Albert Einstein

Eelmise aasta lõpus lahvatas skandaal seoses ühe sotsiaalministri määruse eelnõuga [1]. Vargsi üritati anda kooli meditsiinitöötajale õigus immuniseerida lapsi ilma nende vanemate teadmata, kasutades muuhulgas alles uuringute staadiumis olevaid mRna preparaate. Lapsevanemate teravast protestist ehmudes pandi plaan ootele [2]  ja asuti jänesehaake tegema, väites, et mõeldi hoopis teisi vaktsiine ja covid-vaktsiine tervetele noorukitele üleüldse enam ei soovitata. Muuhulgas üritati väita, et nimetatud ained üldse ei kuulugi koolide immuniseerimiskavasse [3].

Põiklemine oli muidugi lapsik. Iga terve aruga inimene taipab, et jutt käib just nimelt mRna vaktsiinidest, mida on mõistusevastastes kogustes kokku ostetud [4]. Paralleelse määruse eelnõus [1] on selgelt öeldud, et Covid-vaktsiinidedega hõlmatakse kogu rahvastik, järelikult ka koolinoored. Nii et tegemist oli hämamise ja jälgede segamisega. Kahtlusi süvendab orwellilik #uhhuu- propaganda, mis peale vahejuhtumit käima tõmmati.

Siin-seal ametlikes allikates, sealhulgas ka vaktsiinide infolehtedel [5] väidetakse siiamaani, nagu hoiaksid mRna preparaadid ära nakatumise ja nakkuse edasikandmise. Et neid manustades kaitsed ennast ja teisi. Sama hooga tunnistatakse, et mRna vaktsiinid ei hoia ära nakatumist ega piira nakkuse levikut. Ainus kahe aasta jooksul püsima jäänud lubadus on raske haigestumise tõenäosuse vähendamine, kuigi ka see väide tundub haiglates toimuvat arvestades kahtlane.

Laste ja noorte puhul on raske koroonahaiguse tõenäosus üliväike. Suurbritannia uuringu [6] järgi on noorte intensiivravisse sattumise tõenäosus 1/50 000, surma tõenäosus 1/481 000, ehk praktiliselt olematu. Järelikult ei anna katsepreparaadi süstimine noorele tervisele mitte midagi juurde. Küll aga on arvestatav tõenäosus saada mõni terviserike. Inimese DNA-d muutva preparaadi pikaajalised mõjud on teadmata. Kui eaka inimese puhul ei mängi pikaajalised tagajärjed olulist rolli, siis noorte puhul, kellel on loodetavasti pikk elu ees, tuleb tundmatu mõjuga ainete manustamisel eriti ettevaatlik olla. Ausad teadlased, kelle mitmed hoiatused on praeguseks tõeks osutunud, on kirjutanud sellest, et mRna preparaadid võivad pikema aja jooksul tekitada muuhulgas vähkkasvajaid ja viljatust.

Praeguseks on pika hambaga tunnistatud ka seda, et loomulik immuunsus, millest kaks aastat üldse rääkida ei tahetud, annab erinevate viiruse tüvede vastu tõhusa kaitse. Loomulik immuunsus on Covid-19 puhul efektiivsem, pikaajalisem ja ohutum kui nn. vaktsiinid. Viimaste kasutamiseks pole seega noorte puhul vähimatki meditsiinilist põhjendust.

Siit jõuame järgmise küsimuse juurde. Ülaltoodud faktid ei ole kellelegi teadmata, sealhulgas ka vaktsineerimiskampaaniat peale suruvatele arstidele ja teadlastele. Miks nad ikkagi manipuleerivad, survestavad ja valetavad?

Tõenäoline vastus on raha.

Pfizeri juhtkond on firma aktsionäridele lubanud, et arvestab 33 miljardi (33 000 000 000) dollari teenimisega tõhustusdooside ja lastele suunatud vaktsiinide müügist [7]. Lastele süstitavad ained on juba Exceli tabelisse kirja pandud, need on ette ära müüdud. Ookeanitagustel mogulitel on, meditsiiniklassikuid tsiteerides, “suht poogen tegelt”, kas meie lapsed on terved, haiged või surnud. Nemad on oma kasumi planeerinud ja selle kasumi peavad nemad kätte saama, kasvõi üle laipade [8]. Tegemist on jõhkra ärimudeliga, kus turule paisatakse puudulikult uuritud, tervistkahjustavad preparaadid. Kui kahju ilmsiks tuleb, käiakse kohut ja makstakse kannatanutele ja hukkunute perekondadele mingi hüvitis. Aga isegi peale seda on suurfirma omadega plussis ja võib mõne aja pärast uuele ringile minna.

Aga miks kohalikud emissarid neid nii innukalt aitavad? Jällegi peitub tõenäoline vastus majanduslikus motivatsioonis. Ravimifirmad on maailma suurimad lobitegevuse [9,10] finantseerijad. Suure raha abil mõjutatakse teadust, võimuringkondi, meditsiinitööstust, massimeediat. Ravimihiiud tasuvad oma käsilastele rikkalikult.

Kui mõnes riigis nõutakse lobitöö ja arstide mõjutamise kohta detailset aruandlust, siis Eestis on selline kontroll nõrk. Ravimiamet mingeid andmeid kogub, kuid see on rohkem linnukese kirja saamiseks. Kui palju meie arstide ja teadustöötajate otsuseid ravimihiidude poolt mõjutatakse, on teadmata. Ega keegi eriti uurigi, sest see on teema, millest pole viisakas rääkida. Nii et nii mõnigi tulihingeline katsevaktsiinide pooldaja ei lähtu tõenäoliselt mitte inimarmastusest, vaid külmast kalkulatsioonist ja isiklikust ahnusest.

Põletav rahahimu ei ole siiski piisav põhjus eesti laste tervise ohtu seadmiseks. Katsed manustada meie lastele aineid, mille kasu/kahju suhe on suuresti kahju poole kaldu, peavad saama otsustavalt tagasi tõrjutud. Kui keegi sealjuures loodetud megakasumist ilma jääb ja protesteerima hakkab, siis selle elame üle. Kontrollimata mõjuga ainete süstimine on lubamatu ja tuleb koheselt lõpetada, ilma igasuguste arutamiste, uhhuutamiste ja salasobingute sõlmimiseta.

Karl Olaf Rääk

Viited:
[1] Sotsiaalministri 13. augusti 2010. a määruse nr 54 „Koolitervishoiuteenust osutava õe tegevused ning nõuded õe tegevuste ajale, mahule, kättesaadavusele ja asukohale“ ja tervise- ja tööministri 2. märtsi 2017. a määruse nr 9 „Immuniseerimiskava“ muutmine
https://eelnoud.valitsus.ee/main/mount/docList/118b09e7-5dc7-4d11-970a-a1e88140d4ae#NPhTECrS

[2] Sotsiaalkomisjon tõmbas pidurit eelnõule, mis lubaks kooliõel vanema tahte vastaselt last vaktsineerida
https://www.delfi.ee/artikkel/120113738/sotsiaalkomisjon-tombas-pidurit-eelnoule-mis-lubaks-koolioel-vanema-tahte-vastaselt-last-vaktsineerida

[3] Õiguskantsler ja sotsiaalministeerium: vaktsineerimine on ja jääb Eestis vabatahtlikuks
https://www.delfi.ee/artikkel/120115260/oiguskantsler-ja-sotsiaalministeerium-vaktsineerimine-on-ja-jaab-eestis-vabatahtlikuks

[4] Koroona: Eesti ladudes on üle 461 000 süstiootel vaktsiinidoosi
https://forte.delfi.ee/artikkel/95618697/koroona-eesti-ladudes-on-ule-461-000-sustiootel-vaktsiinidoosi

[5] Info vaktsineeritavale: Comirnaty vaktsiini pakendi infoleht eesti keeles
https://www.ravimiamet.ee/uudised/info-vaktsineeritavale-comirnaty-vaktsiini-pakendi-infoleht-eesti-keeles

[6] Covid-19: Risks of severe illness in children shown to be very low
https://www.ucl.ac.uk/news/2021/jul/covid-19-risks-severe-illness-children-shown-be-very-low

[7] Pfizer Projects $33 Billion in COVID Vaccine Revenues, Driven by Boosters and Vaccines for Kids
https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-33-billion-covid-vaccine-revenues-boosters-kids/

[8] List of largest pharmaceutical settlements
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_pharmaceutical_settlements

[9] Which Industry Spends the Most on Lobbying?
https://www.investopedia.com/investing/which-industry-spends-most-lobbying-antm-so/

[10] Lobbying Expenditures and Campaign Contributions by the Pharmaceutical and Health Product Industry in the United States, 1999-2018
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7054854/