Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti jalgpalluritest on tehtud patuoinad, samas kui vene šovinistid pürgivad Riigikokku

-
13.01.2023

Eesti peavoolumeediale ja selle poolt teenindavatele poliitikutele on vahel tarvis konservatiivide kõrvale ka täiendavaid patuionaid, nagu on perverdil, kes vägistab keldris oma ohvrit aastaid, on vaja vaheldust, ja ta käib õhtupimedas ka koolide juures.

Korrutada tuhandeid kordi sama jama – et Varro Vooglaid tahab muu lipuga kubermangu või Mart Helme on venelane – on juba kõigi jaoks boring shit, Aga midagi uut nende kohta välja mõelda ei suudeta, seega sõidetakse sisse vahelduseks ka mingisugusele uuele ohvrile.

Valitsuse perselakkuja ETV palkas odavad klounid, kes hakkasid irvitama konservatiivi Aivar Pohlaku üle. Rünnakuks kasutati Katari jalgpallipidu, kuhu eestlastel asja küll polnud, aga nagu ütlevad venelased – et võtta viina, põhjuse leiab alati.

Kaasaegse eesti jalgpalli korüfee kangutamine ei läinud ikka libedalt ja nüüd nuputati välja uus skandaal: eesti jalgpallurid jõid õlut koos oma ammuse tuttava Narva vutimehega, kes sai vahepeal Venemaa koondise treeneriks.

Lugu on muidugi mitme otsaga, sest kena pilt see tõesti ei olnud. Mitte sellepärast, et mehed olid rõõmsad oma vana tuttavat nähes, sest see on inimlik, vaid seetõttu, et Venemaal on jalgpalli rahvuskoondisel täiesti eriline roll. See oleks nagu üks impeeriumi äärmusšovinismi sümboleid, Vene eriüksuslased korraldasid fännideks riietunult veriseid lööminguid jalgpallimatšidel välismaal. Vene klubid ja koondis oleksid nagu „palliga Wagnerid“, kõik nende esinemised on juba aastaid Kremli agressiivse rašismi avangard.

Kuid hüsteeria eskaleerimine meie poiste vastu ei olnud kena. Seda enam et Stalnuhhin on äsja esinenud Postimehes kui VIP (terve valimisstuudio oli ainult tema päralt) ja taas sõimanud eestlasi, seekord „SS 20 diviisi järglasteks“. Aga sellest keegi peale UU ei kõssanudki, kuna ülejäänud meedia on alatu ja argpükslik. Aga Stalnuhhin läheb valimistele!

Täna aga teatab Postimees: “Vene televisioonis aeti propagandist Solovjovi juhtimisel segast juttu toomarünnakust Soomele.”

Leht kirjutab: „Venemaa riigitelevisiooni üks kuulsamaid propagandiste Vladimir Solovjov spekuleeris enda juhitavas jutusaates tuumarünnaku üle Soomele. Arutelu hõlmas ka «ennetavaid» või «demonstratiivseid» tuumalööke teistele Euroopa riikidele… Nimetatud saates räägiti näiteks Venemaa tuumaarsenali arendamisest, tuumarelvakatsetuste keelustamise lepingust väljaastumisest ja tuumalöögist mõnele Euroopa riigile.“

Yana Toom on korduvalt esinenud Solovjovi saadetes ka pärast 2014. aastat ja osalenud seega Kremli sõjapropagandas. Vähe sellest – mõni aasta tagasi soovitas Toom ETV+ juhtkonnale „vallandada Troitski ja palgata Solovjov“. See naine mustab regulaarselt Eestit Europarlamendis, algatab meie riigi vastu karistussanktsioone, vaenab eesti keelt. Ta on korduvalt käinud külas massimõrvaril Assadil, kellega ka midagi sõi ja jõi ja piltegi avaldas. Ja keskerakonna aseesimehena ja eurosaadikuna osaleb nüüd Riigikogu valimistel ja tahab saada EV ministriks!

Tal on kindel tribüün EPLis, mida ta vahetpidamata ka kasutab, ta käib vene ERR-i kanalites juba sagedamini, kui tööl, korraldab seal keskerakonna viktoriine ja teeb maha eesti riiki.

Kas te ikka tajute vahet? Poisid jõid õlut vana semu Karpiniga, kes taob palli pea ja jalaga, kes on jah Venemaa rahvuskoondise treener, aga Toom aitas teha Kremli kanalis propagandat juudist Vene natsil Solovjovil, kes nüüd tahaks mõnele Euroopa riigile, eelistatavalt Soomele, tuumalööki anda.

Jätke ükskord juba see „Eesti vaenlastega“ võitlemise imiteerimine ja selleks täiesti kõrvaliste ohvrite valimine. Eesti koondis võitis just Soomet, aitäh Vassiljevile, Zenjovile ja teistele meie eesti ja vene poistele.

Keegi võiks ju nüüd ka natukenegi piinlikkust tunda?

Meie peavoolumülkas küll vist mitte keegi.

Ivan Makarov