Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Karl Olaf Rääk: meile valetatakse. Need pole vaktsiinid, vaid geeniteraapia preparaadid

-
15.01.2023
Karl Olaf Rääk.
© Erakogu

Tõde on nagu lõvi; sa ei pea teda kaitsma. Lase ta vabaks ja ta kaitseb ennast ise
– Püha Augustinus.

Käimas on propagandasõda inimeste hingede ja tervise pärast. Kaks aastat on meile pettuse ja valega, hea ja halvaga üritatud sisse süstida aineid, mida nimetatakse vaktsiinideks, kuid mis on hoopis geeniteraapia preparaadid.

Vaktsiinid on pikka aega kasutusel olnud. Rõugeid üritati juba mitu tuhat aastat tagasi vaos hoida inimeste kerge nakatamisega. Kaasaegses lääne kultuuriruumis loetakse vaktsineerimise leiutajaks inglast Edward Jennerit, kes sooritas väidetavalt esimese õnnestunud vaktsineerimise umbes 250 aastat tagasi. Kogu selle aja jooksul on vaktsiinil olnud selge definitsioon: vaktsiin tekitab immuunsuse. Immuunsus tähendab, et patogeeniga tutvunud immuunsüsteem reageerib uuele kokkupuutele kiiresti ja resoluutselt, hävitades sissetungijad enne, kui need jõuavad organismile häda teha. Immuunne inimene ei haigestu.

Asi muutus mõni aasta tagasi, kui isehakanud maailmavalitsejatele koos ravimitöösturitega tuli idee kasutada kõigi haiguste raviks geeniteraapiat. Geeniteraapia on teoorias tore, kuid ebapiisavalt uuritud ja potentsiaalselt ohtlik tehnoloogia.

Miks on vaja inimesi veenda, et tegemist on just vaktsiinide, mitte geeniteraapiaga? Miks käib ühe ravimpreparaadi ümber nii vihane propagandasõda?

Ühe vastuse on andnud dr. Joseph Mercola: “Tunnistamine, et Covidi süstid on geeniteraapia, on Suure Farma kasumi seisukohalt nii riskantne, et nad on valmis minema kuitahes kaugele, et inimesed sellest aru ei saaks” [1].

Sama kinnitab ka Bayer Pharmaceuticals’i juhtkonna liige Stefan Oelrich, (lühendatult): “kui me oleks paari viimase aasta jooksul inimestelt küsinud, kas nad lubavad endale süstida (eksperimentaalset) geeniteraapia preparaati, siis oleks 95% vastanud keeldumisega” [2]. Aga vaktsiinidega on teine lugu. Inimesed on õpetatud vaktsiine usaldama.

Kui mRNA süstid turule paisati, siis ei vastanud need US CDC vaktsiini definitsioonile. Need vastasid ainult FDA geeniteraapia kirjeldusele [1, 3]. Probleem lahendati sellega, et vaktsiini definitsiooni muudeti nii, et uued ained selle alla sobituks [4].

Kuni 2021. aasta oktoobri lõpuni määratles CDC vaktsiini kui “toodet, mis stimuleerib inimese immuunsüsteemi looma immuunsust konkreetse haiguse vastu, kaitstes inimest selle haiguse eest”. Immuunsust defineeriti omakorda kui “kaitset nakkushaiguse eest”, mis tähendab, et “kui olete haiguse suhtes immuunne, võite sellega kokku puutuda ilma nakatumata.”

“Vaktsiini” uus määratlus on: “Preparaat, mida kasutatakse organismi immuunvastuse stimuleerimiseks haiguste vastu.” Niisiis muutus “vaktsiin” kaitsvat immuunsust tekitavast vahendist lihtsalt immuunvastuse stimuleerimiseks. Võrrandist jäeti välja märksõnad “immuunsuse tekitamine”. [1, 7]

Vaikselt muudeti definitsioone igal pool, isegi mainekas Merriam-Webster pakub nüüd vaktsiini laiendatud definitsiooni [8], rääkimata siis Wikipediast ja teistest madalama usaldusväärsusega allikatest.

Propagandasõjas on sageli kasutatud argumenti, et mRNA preparaadid ei ole geeniteraapia, kuna need ei muuda organismi DNA-d. See väide on ebaõige. Nagu viitab dr. Mercola[1] : FDA [5] defineeris geeniteraapia mõiste juulis 2018 [4] ja seda ei ole siiamaani muudetud:

“Inimese geeniteraapia eesmärk on muuta või manipuleerida geeni mõju (gene expression) või muuta elusrakkude bioloogilisi omadusi terapeutiliseks kasutamiseks. Geeniteraapia on tehnika, mis muudab inimese geene, et organismi tervendada või ravida haigusi”.

Propagandas kasutatakse ainult selle definitsiooni esimest osa: geeniteraapia muudab organismi DNA-d. Kõrvale jäetakse teine osa: “VÕI muuta elusrakkude bioloogilisi omadusi“. See teine osa kirjeldab täpselt seda, mida mRNA süstid teevad. Need viivad inimese kehasse mikro-RNA osakesed[6], mis sunnivad keha rakud tootma modifitseeritud SARS-CoV-2 ogavalke.

Nimevahetuse kampaanial oli tugev ideoloogiline alus. See on välja toodud CDC sisemises kirjavahetuses [1, 4] “Parempoolsed Covid-19 eitajad kasutavad teie vaktsiini definitsiooni tõestamaks, et mRNA vaktsiinid ei ole vaktsiinid”. See tähendab, et “pahad” konservatiivid tikkusid tõtt välja ütlema ja ravimitööstuse kasumiplaane segama. Selle maha surumiseks laiendati vaktsiini definitsiooni, asendades üheselt mõistetava immuunsuse laialivalguva “immuunvastuse stimuleerimisega”, mille alla võib mahutada mida iganes. Peale definitsiooni muutmist päästeti valla faktikontrollid ja sotsiaalmeedia tsensorid, kes hakkasid agressiivselt tõestama, et mRNA preparaadid on vaktsiinid, kuna need mahuvad vaktsiini kirjelduse alla.

Lõpuks jõuame me jällegi põhimõttelise maailmavaatelise vastasseisuni. Ühel pool on parempoolsed ehk konservatiivid, kes mõtlevad enne, kui pea ees vette hüppavad. Nende vastas on emotsionaalselt ülesköetud pahempoolsed, kes toetavad kõike, mis hävitab, lammutab, piirab ja vigastab. Konservatiivid kaitsevad inimeste elu ja tervist, pahempoolsed kaitsevad õõnsaid loosungeid ja suurkorporatsioonide kasumit, hoolimata sellest, kas keegi saab lammutustöö käigus vigastatud või tapetud.

Juba varsti on tulemas valimised. Kummale jõule annad sina oma toetuse?

Karl Olaf Rääk

Viited ja selgitused:

[1] Mercola, J. (12.01.2023) Is the Associated Press Lying About Gene Therapy Shots? The Epoch Times
https://www.theepochtimes.com/mkt_app/health/is-the-associated-press-lying-about-gene-therapy-shots_4980213.html

[2] KEY 01 – Opening Ceremony – World Health Summit 2021 (Youtube, vaadatud 14.01.2023)
https://youtu.be/OJFKBritLlc?list=PLsrCyC4w5AZ8F0xsD3_rzLcfxHbOBRX4W&t=5847

[3] What is Gene Therapy? US FDA, loetud 14.01.2023
https://www.fda.gov/vaccines-blood-biologics/cellular-gene-therapy-products/what-gene-therapy

[4] Martino, J. (09.11.2021) Why Did The CDC Quietly Change Its Definition Of ‘Vaccine’ For New COVID Shots? The Pulse, loetud 14.01.2023
https://tpulse.substack.com/p/why-did-the-cdc-quietly-change-its-definition-of-vaccine-for-new-covid-shots

[5] FDA – USA Toidu- ja Ravimiamet, loetud 14.01.2023
https://www.fda.gov/about-fda

[6] microRNA, Wikipedia, loetud 14.01.2023
https://en.wikipedia.org/wiki/MicroRNA

[7] Immunization: The Basics, CDC, loetud 14.01.2023
https://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/imz-basics.htm

[8] vaccine, Merriam-Webster, loetud 14.01.2023
https://www.merriam-webster.com/dictionary/vaccine