Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Päästame Eesti toimekatest kretiinidest koosnevast asehaldurite brigaadist Stenbocki majas!

-
15.01.2023
Päästame Eesti
© UU

Häda sulle, maa, kui su kuningaks on sulane ja su vürstid pidutsevad juba hommikul
— Piibel, Koguja 10

Paar päeva on laineid löönud umbtotakas euroliidu määrus, mis kohustab tanklaid näitama kütuse hinda tingkilomeetrites, mida arvutatakse udugeomeetrilise valemi järgi. Kes vihastab, kes viskab nalja ja eks selline seadusloome vähe tragikoomiline olegi.

Aga hinnaposti-koomiksi taga peidab end väga sünge probleem. Esmalt eurobürokraatide süvenev degenereerumine, mis on nende hääbuva intellekti ning reaalsest elust irdumise tõttu mõneti arusaadav. Teiseks aga, mis on märksa hullem, meie valitsejate jahmatav pugejalikkus. Ükskõik kui totra nõudmise peale tõmmatakse küür selga ja asutakse pikkade hüpetega absurdi ellu viima.

Kästakse näidata hinda tingkilomeetrites, pole probleemi. Kästakse saiatoote kaalu näidata keskmise kodaniku vööümbermõõdu järgi, teeme ära. Kästakse tööle minna ühe jala peal hüpates, miks mitte. Kui kästakse eesti rahvas buldooseriga Soome lahte lükata, siis küsitakse, et kas enne või peale kolmapäeva.

Meil ei ole tegemist mitte suveräänse riigi valitsuse, vaid toimekatest kretiinidest koosneva asehaldurite brigaadiga. Meil puudub vähimgi kaitse mistahes ilmakaarest peale tungiva absurdi, lolluse, pahatahtlikkuse ja kurjuse eest. Ja miks? Sest inimesed lepivad sellega, et neile on valitsejateks sokutatud teovõimetud vaegvalitsejad, Invertebrata alamrühma kuuluvad kohatäitjad.

Valimised on tulemas. See on võimalus asendada praegune vegetatiivne ollus valitsusega, kes seisab enda rahva eest. Kes lööb kanna maha ja ütleb, et see euromäärus on eluvõõras ning loll ja meie seda ei täida. Või kui muidu ei saa, siis täidame kõige totramal moel, et linnuke kirja saaks.

Kumma valid sina, kas parema suuna elu edenemisele või pahempoolse dekadentsi, määndumise ja hukatuse?

Karl Olaf Rääk