Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Tänapäeval sõimavad poliitilised äärmuslased normaalsust äärmusluseks 

-
15.01.2023
Lauri Läänemets
© UU

EKRE toetab eestlaste rahvusriiki, traditsioonilist perekonda ja otsustamisõigust Tallinnas, kõik teised erakonnad aga “avatust” migrantidele, soovoolavust ja -vahetust, föderaliseerumist Euroopas ja Brüsseli bürokraatide ülemvõimu – ja samas sõimavad nad üheskoos rahvuskonservatiive “paremäärmuslasteks”.

Meie esivanemad ei olnud 1918-1929. aastatel sallivad ega avatud ei punavenelastele ega baltisaksa landeveerlastele, vaid lõid rahvusriigi “mis peab tagama eesti rahvuse, keele ja kultuuri säilimise läbi aegade”, nad austasid oma riigis traditsioonilist eesti peret, mitte “soovoolajaid”, lõid oma riigile seadusi ise ning hoidsid eestlust.

Ka 1987.- 1991. aastatel toimunud Laulva revolutsiooni eesmärk ei olnud mitte homoõigused, Brüsseli direktiivid ega endise Nõukogude Liidu odavtööjõud, vaid ikka otsustamiseõiguse toomine Tallinnasse, venestamise ja migrantide sisseveo lõpetamine ning rahvusriigi taastamine.

Praegu lähtuvad neist võitlustest ainult Eesti rahvuskonservatiivid, kõik teised on pühendunud “avatusele”, võõrtööjõule, “uusväärtustele”, Brüsseli-lojaalsusele…

… ja äärmuslasteks sõimatakse ainult neid, kes kannavad edasi Vabadussõja ja Laulva revolutsiooni ideaale.

Tegelikult on asi lihtne: kui koos on bolševikud, suurvenelased, maailmakodanikud ja muu selline juurteta seltskond, siis rahvuslased ongi neile “äärmuslased”. Kuigi traditsioonilise ühiskonna vaatevinklist on selleks hoopis selle hävitamise soovijad ise.

Tegelikult kuulub äärmuslase tiitel Eestis (uus)liberaalidele ja vasakpoolsetele.

Uued Uudised