Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Päästa Eesti tähendab vajadust suveräänsus tagasi võtta

-
16.01.2023
Tänane Eesti ei kanna enam seda vaimu, mille nimel võideldi Vabadussõjas.
© UU

Inimesed, olge valvsad ja ärkvel! Ainult nii on meil lootust, kindlat lootust Eesti päästa.

Aleksander Solženitsen, NLiidu Gulagi poliitvang, on kirjutanud: “Avalik arvamus saab koosneda ainult vabalt väljendatud ja valitsuse või partei arvamustest sõltumatutest individuaalsetest arvamustest. Nii kaua, kui riigis ei ole sõltumatut avalikku arvamust, ei ole mingit garantiid, et miljonite ja miljonite hävitamine ilma mõjuva põhjuseta ei kordu, et see ei alga ühel ööl – võib-olla just sel ööl.”

Massimeedia tehnoloogiate areng maailmas on toonud kaasa aina uued masside meelsuse juhtimise ja kontrollimise meetodid. Kuna teabe aina vabam liikumine ohustab aina väiksema, aina suuremat ja absoluutsemat võimu maailmas omava globaalraha valdava eliidi võimu ja parasiitlikku eluviisi ennast Jumalatena troonil kujutledes, siis toimuvad ja süvenevad aina räigemad üleskutsed tsensuurile “vihakõneseadusele”, “valeinfo” korrigeerimisele “faktikontrolliga”,

Vormides nn “strateegilise kommunikatsiooniga” infovoogu, juhitakse meie teadvust – suunatud infovoog teostab võimu. 100% nii toimib see Eestis täna Brüssel-süvariigi, Brüssel-valitsuse ja õukonnameedia poolt juhitult.

Me teame II MS ajast, kuivõrd efektiivselt Göbbels Saksamaal ja Stalin NLiidus infovoogu kasutasid inimeste teadvuse vormimiseks ja suunamiseks.

Meie, eestlased, nõukaajal ei uskunud Pravdat ja Vremjat, sest eestlased omasid tugevat häälestatust võõrvõimu vastu. Täna paraku on see kaitsevall, kaitse võõrvõimu vastu, täielikult haihtunud. Saage sellest aru, peavoolumeediat uskuvad inimesed!!

Praegu usutakse Eestis andunult ja absoluutselt demagoogilist, ilma vähimagi sõnavabaduseta peavoolumeediat, puhtakujulist Brüsseli vasallvalitsust teenivat kirjutavat, rääkivat, näitavat õukonnameediat. Jah, just nagu Pravdat ja Vremjat. Kuulatakse, neelatakse, tarbitakse aju välja lülitavates doosides hommikust õhtuni.

See on ainus ja põhiline põhjus, miks me praegu Eesti, Eesti Vabariigi anno 1918 kaotamise ohus oleme. Tehes silmad lahti ja avades aju peaks ju selge olema, et kui me kaotasime oma riigi 1940 de facto, jäi ta de jure meile 50-ks aastaks alles. Kui nüüd, seadusliku valitsuse tegutsedes kaotame DE JURE, siis tähendab i g a v e s e k s. See oleks Eesti hukk. Ja eestlaste kui Euroopa ühe vanima püsivalt oma kodumaal elanud põlisrahva hukk i g a v e s e k s.

Kurjuse ja vale apostlile Reformierakonnale kuulub praegu kogu absoluutne võimutäius:

– lasta õukonnameedial ennast göbbelslikult ohjeldamatult teenida;

– paisata vihkamise ja tühistamise loosungeid publikusse EKRE ja kelle iganes rahvuskonservatiivselt mõtleva inimese vastu;

– üle võtta EKRE paljud lubadused, mis valijaid kõnetavad, elada parasiidina teiste tehtud töö peal.

Aga põhieesmärgina teostab Reformierakond iseseiseva põhiseadusliku Eesti kui rahvusriigi likvideerimist:

– sundides eestlaste ettevõtlust pankrotti minema ja eestlasi maalt lahkuma – uus 100 000, nagu Ansipi masu ajal lahkus 100 000;

– tuues tühjenevale maale sisse piiramatus hulgas uut odavat idaslaavi tööjõudu;

– müües eestlaste ettevõtluse maha suurtele väliskonglomeraatidele.

Lõpptulemus: globaalsele eliidile eesmärgiks olev raha koondamine tühiselt väikese Refi-bande eliidi ja välismaiste suurkontsernide kätte

Muide, Adrian Bachmann arvab:

Eesti ei oma mitte mingisugust iseseisvust ei monetaarselt, militaarselt, energeetiliselt, põllumajanduslikult, kultuuriliselt, diplomaatiliselt ega rahva psüühilise konditsiooni tasemel. Seega ei ole võimalik muretseda selle kaotuse pärast, mida ei eksisteeri. Võimalus selleks oli 1990ndatel, kuid see on juba lähiajalooline mõlgutus, mitte realiteet, kuna see mängiti kõik pöördumatult maha.

Demokraatiast… Demokraatia on küberneetiliselt võimatu fiktsioon, kuna valitsetavad ei ole kunagi olnud ega saa kunagi olema valitseja positsioonil mitte kordagi inimkonna enam kui 5000 aastase tsivilisatsiooni vältel… võim on alati olnud ja jääb alatiseks eliidi kätte. Küsimus on selle eliidi moraalses kvaliteedis – olgu see õilis, hea, halb või sootuks kuri (hetkel elame epohhis, kus eliiti kuuluvad peaaegu eranditult viimase kahe kategooria indiviidid nagu kollapsis olevates epohhides ikka).

Sooviga mitte iialgi alla anda, tähendab MÕELDA EDASI ja vastavalt edasi tegutseda.

Mõttejõudu soovides

Ülla Vähk