Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kuhu on jäänud kõlbelisus? Postimees andis peaministri valimispropaganda raames (kiidu)sõna tema isale

-
16.01.2023
Siim Kallast võiks pidada Reformierakonna “esindusnäoks”: 10 miljonit, VEB Fond, Vene rahapesu, kõik tema käeulatuses juhtunud.
© Uued Uudised

Ajakirjandus näib olevat kaotanud igasuguse professionaalsuse ja poliitikud igasuguse eetilisuse – valimiste eel kiidab isa oma tütart taevani ja ajaleht üllitab süüdimatult sellise loo.

Nimelt avaldas Postimees loo “VALIMISED 2023 ⟩ Siim Kallas: Isa manifest” ehk “Siim Kallas jagab südamlikult oma rõõmu ja uhkust tütre üle,” mis on ikka täiesti uus tase Reformierakonna ja tema ihumeedia tegevuses. Ja mitte hea tase.

Iga isa armastab oma tütart ja hoiab talle igas olukorras pöialt – aga lülitada selline üldinimlik omadus valimiskampaaniasse on kummaline, võõras, sobimatu ja ebaeetiline. Lähedased inimesed ei tohiks valimiskampaaniat teha, sest neis lihtsalt ei ole kriitilist meelt, loost tuleb vaid ebaobjektiivne kiidulaul, nagu Siim Kallase loost tuligi.

Võib vaid ette kujutada, kui samasuguse loo kirjutaks Mart Helme oma pojast Martin Helmest – seda kisa ja sarkasmi ei jõuaks ära kuulata.

Reformierakond on poliitikasse toonud moraalilageduse ja Eesti peavoolumeedia võimendab seda hoolega.

Uued Uudised