Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

ETV: vale, poolvale, lausvale, valskus, pooltõde, propaganda, multikulti, globalism, marksism, homoseksualism…

-
17.01.2023
Mõrvatud rootsi poiss Nils Kurt Erik Einar Grönberg

Eesti on endine nõukogude vabariik, kus seniajani valitsevad kommunistid ja nende (vaimsed) pärijad. Peaminister Kaja Kallas on särav naispoliitik, kellel on samuti väga raske ideoloogiline pärilikkus. Ja ta ei suuda sellest mitte kuidagi välja rabeleda, sest igale iseseisvana tunduvale sammule järgneb tema endisest pankurist isa Juuda suudlus, nüüd kogunisti terve kolumni näol.

Olen alati arvanud, et NLKP-EKP otseseks järeltulijaks on keskerakond, aga tuleb välja, et pärijaid on vähemalt kaks. Ka reformierakond, mis teostab venestamispoliitikat isegi hoogsamalt, kui seda tegi kompartei okupatsiooni aastail, pretendeerib sellele pärandusele: kontrollimatu ja piiritu parteiline korruptsioon, ülim ülbus, eestluse vaenamine ja reetmine. Keskerakond reedab eestlasi Moskva kasuks, reformierakond aga Brüsseli kasuks. Koos nad teevad puhta töö, ja pole ka ime, et oldi edukalt koalitsioonis. Nad on koos täiuslikud eesti (nende puhul ei saa enam öelda, et oma) rahva mahasurumises.

Kuid ühes on keskerakond kindlasti vähem letaalne: see on meedia. Kui Edgar Savisaar lõi oma meediaimpeeriumi ja keskerakondlus õilmitses teatud väljaannete laias, kuid siiski piiratud ringis, selle metastaasid jõudsid muusse meediasse küll regulaarselt, aga ei juurdunud seal, siis reformierakond nakatas maailmavaatelise valskuse vähiga kogu peavoolumeedia, mis on nüüd ühtlaselt kantserogeenne ja kokkupõimunud metastaasidest lilla. Eesti peavool on Pravda, Izvesjita ja Edasi otsene õigusjärgne jätk, kusjuures Goebbelsi, Lauristini ja Kisseljovi meediafašism viljastas kaasaegse lääneliku kollase meedia ahtrat keha. Nii riigi- kui ka erameedias, seda enam et viimane saab samuti riigiraha ja mõlemad saavad kopsakat kaadritäiendust Nõukogude Liidu õigusjärglaselt ehk Putini Venemaalt.

Loomulikult on ka erandeid, aga mitte toimetuste, kanalite või väljaannete, vaid üksikute ajakirjanike näol, nagu Indrek Kiisler, Liisu Lass ja mõned teised, kes paraku ei tee ilma ja võidakse iga kell tühistada.

Ei taha nüüd anda Juuda suudlust, kuid näiteks ETV Terevisiooni saatejuhid, eriti naispere, ei tekita sellist õõvastust, nagu Pealtnägija, AK ja Esimese stuudio mini-Solovjovid ja -Skabejevad. Põhimõttelist vahet ei ole, lihtsalt „meie“ omad on võrreldes Putini kirglike juutidega uimasemad ja teenivad teist isandat, kelleks ei ole mõlema puhul rahvas. Ja ka kallutatus on võrreldav.

Tänase Terevisiooni võikamaid episoode oli reportaaž Stockholmist. Seni oli tunne, et USAst raporteerival tühja pilguga Mari-Ann Rohemäel ei ole kallutatuse osas konkurentsi, kuid võta näpust: riigitelevisiooni hommikusaates esines keegi Sirle Sööt, „eestlane Rootsis“, kelle silmad ja sõnad olid veel tühjemad. See, mida ta rääkis, oli oma Stockholmis toimuvate jõukude sõja probleemi põhjuste jultunud võltsimises eemaletõukav. See oli tüüpilise võltssallivuslase ja amatöörpropagandisti hülgemöla, nagu ütleks Kivisildnik.

Kogu sellest limasest sõnavahust võis järeldada, et omavahel sõdivad kohalikest rootslastest räpparid, ja süüdi on kõiges selles rootslaste riik – halb integratsioon, kehv lastehoid, noorte rahaahnus ja hüpermehisus. Ka saatejuhi delikaatsele küsimusele, et kas need vägivallatsejad on pigem teistest kultuuridest sisserändajate järeltulijad, vastas S.Sööt nii: „No näiteks räppar Einar, keda tapeti – tema ju ei olnud mingi sisserändaja järeltulija, vaid täiesti tavaline rootslane, kelle kumbki vanematest ei olnud sisserändaja. Ja seal on palju teisi selliseid kuulsaid räppareid veel, kellel ei ole sellist tausta, aga nende ümber tekkib selline kultuur…“

Ehk süüdi on etnilistest rootslastest räpparid… See Sööt luiskab eriti küüniliselt ja kuritegelikult: ta ise mainib rootslasest räpparit Einarit, aga unustab millegipärast lisada: 19-aastane Nils Kurt Erik Einar Grönberg, kes on saanud mitu Rootsi prestiižikat muusikapreemiat, oli röövitud oma konkurendi, Somaaliast pärit räppari Yasini bande poolt. Noort rootsi poissi alandati kirjeldamatul moel, vägistati ja filmiti seda „uusnormaalset“ protseduuri, mille eest sai somaallane kõigest 10 kuud vanglat. Siis Einar mõrvati, lasti maha.

Kui valelik peab olema „korrespondent“, et näidata seda tragöödiat rootslaste omavahelise vägivallana! Kas ta tõesti usub, et Eestis pole internetti, et kontrollida ETV poolt jagatavat kahtlast informatsiooni?

Mitte üheski reportaaži elemendis ei maininud Sööt kordagi sellist faktorit, nagu migrandid, nagu ei mainitud pikki kuid Ukrainat rünnanud Venemaal sõna „sõda“, sest selle eest sai aastaid.

Kohutav valskus ja reeturlikkus. Rootsis on palju eestlasi, kes võiksid ju tõtt rääkida, aga leiti just see.

Naljakas, et kohe pärast seda näitas üks Eesti kommertskanalitest Rootsi enda vägagi soliidset politseiseriaali „Beck“, ja osa algas kohe verevalamisest, tapeti üks rahapesijast moslemi immigrant, kellelt pressis raha välja moslemist tšetšeen, osaline oli ka mütsikeses mustanahaline imaam, igasugused sissesõitnute jõugud ja terroristid. Seda siis näitavad rootslased ise.

Göteborgi integratsiooniosakonna inspektor Ulf Böstrum, kes on töötatud politseis 42 aastat, ütles intervjuus väljaandele Daily Mail, et kohaliku politsei patrullide kärpimine 1980ndatel „tekitas vaakumi, mida täitsid migrantide jõugud.“

Ta nentis: „Kui kass lahkub, rotid tantsivad laual. Rootsis pole kassi olnud juba üle 30 aasta. Ilma politseita meil pole mitte mingit võimalust tutvustada oma seadusi sisserändajatele… Klannidel on vaikimiskoodeks. Nad ei usalda Rootsi võime ja ei räägi meiega. Üksnes Göteborgis elavad 184 rahvuse esindajad. Klannid vaatavad valgeid rootslasi kui veel üht klanni, mis kontrollib riigi võimuinstitutsioone. Meil oli integreerimise plaan, mis on ilmselgelt läbi kukkunud. Seda on väga raske parandada. Noorte inimeste põlvkond kasvas rootslaste maal kuritegelikes perekondades ja nad peavad end puutumatuteks.“

Guugeldage Rootsi sisserändajate jõukude sõdade ja terrorismi ajalugu ja värskemaid sündmusi – ning ärge uskuge ETV-d. See valetab vahetpidamata.

Ivan Makarov