Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Üheks meediavaleks on ka olulistest sündmustest vaikimine

-
17.01.2023
Tõenäoliselt saab see, mida eurofüürer Tusk teeb Poolas avalik-õigusliku ringhäälinguga, eeskujuks ka Eesti võimumeestele. Pilt on illustratiivne.
© Uued Uudised

Sotsiaalmeedias pahandavad inimesed “Aktuaalse Kaamera” peale – nimelt osalesid nad Eesti Meremeeste Sõltumatu Ametiühingu piketil, aga päeva keskses uudistesaates ei olevat sellest sündmusest poolt sõnagi räägitud. Inimesed, see on ju ERR!

Kallutatud meedial on kolme sorti valesid: otsene vale, tõe moonutamine ja tõest mitterääkimine. Seda viimast kasutab Eesti peavoolumeedia samuti väga laialdaselt.

Eestis on raske suuri sündmusi varjata, küll aga saab seda teha välisuudistes maailmasündmuste kohta. Liberaalne meedia paisutab suureks pisiprotestid mingis konservatiivses riigis, geide ja teiste vähemuste meeleavaldused, kliimahüsteerikute, pagulastetervitajate ja muude taoliste üritused, aga vaikivad maha nende oponentide sageli võimsamad ettevõtmised.

Maailmas toimuvad kümned rahvarohked meeleavaldused sündimata laste ja traditsioonilise perekonna kaitseks, massimigratsiooni ja “uusväärtuste”, ahistavate kliimameetmete ja koroonaterrori vastu, Trumpi ja Ungari toetuseks jne, kuid neist peavoolumeedia üldjuhul vaikib või siis kirjutab negatiivses toonis. Nii jääb tüüpilisele “Aktuaalse Kaamera” vaatajale varjatuks suur osa maailma tegelikest sündmustest.

Kahjuks pole Eesti peavoolumeeia sõltumatu ja objektiivne, seega peab inimene, kes tahab Eesti ja maailma sündmustega kursis olla, vaatama ka alternatiivseid, ning kindlasti ka maailma konservatiivseid meediakanaleid.

Uued Uudised