Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Ennekuulmatu: Toom üritab värvata EKRE jaoks pahavara!

-
17.01.2023
Euroopa parlament

Paistab, et Euroopa parlament on üks selline koht, kus polegi vaja tööd teha ega seal isegi viibida. Kui seal Venemaa huve aastaid esindav eurosaadik Yana Toom ei ole lasknud ennast mitmekordselt kloonida, nagu teisikuid kasutav Putin, siis peab tunnistama, et tegemist on hüperaktiivse isikuga, esimese omataolisega Eestis.

Aga on see Eestis pidevalt askeldav Toomi kloon või tema kloon on saadetud hoopis Brüsselisse ja siin möllab originaal, polegi nii tähtis. Venekeelses meedias on Toomi ilmselt sama palju, kui kõiki teisi Eesti poliitikuid kokku, ja ka eestikeelses meedias jagab ta pidevalt oma mõtteteri sallimatutest eestlastest, nende kasinast keelest ja jumala poolt valitud „vähemusrahvast“ diskrimineerivast eesti riigist.

Aga et tal jätkub aega ja energiat veel ka värvata liikmeid teistesse erakondadesse, on isegi tema puhul liig mis liig.

Täna avaldas rus.postimees loo „Yana Toom Krištafovitšile: kui jurist võrdsustab viisarežiimi ja „kontrollimatut migratsiooni“, on tal aeg siirduda EKREsse“. Loomulikult kasutas ta sõna „siirduma“ asemel midagi talle omasemat ehk labasemat, aga sisu on sama.

Toom, kes kaitseb fašistliku Venemaa kodanike püha õigust invaseeruda piiramatutes kogustes Eestisse, teeb reformierakonna pisiliiget Jevgenit pihuks ja põrmuks ning soovitab tal vahetada reformierakond EKRE vastu.

Tegemist on vaid esmapilgul lõõpimisega, sest ersatskodanik Toom vihkabki rahvuskonservatiive, vaenates eestlasi ja nende keelt, nagu vaenavad sotsid, oravad ja kahesajatajad. Sest tema poolt värvatav aktivist on olnud paljudes parteides, Res Publikast Vabaerakonnani, kust teda visati välja (mis oli minu meelest ebaõiglane). Nii et Krištafovitš laevas – laev põhjas (Vabaerakond sai peatselt lüüa ja lagunes). Väga loodan, et see tegelane jääb reformierakonda ja uuristab seda seestpoolt.

Nii et, seltsimees Yana Toom, hoidke see troojalane endale. EKRE pole recycle bin.

Aga aitäh muretsemast.

Ivan Makarov