Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Üleskutse mitte valida patustajaid ajas Marxi lapsed närvi

-
20.01.2023
Sotsid on tuntud homolembid. Pilt on illustratiivne.
© UU

Meediamaastikul levib üleskutse kristlastele mitte valida neid erakondi, kes pooldavad homoabielu, see aga on närvi ajanud Karl Marxi ideoloogia edasikandjad sotsid.

BNS vahendab: “Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) ühendus Vikerroos taunib sotsiaalmeedias levima hakanud üleskutseid mitte hääletama poliitiliste jõudude poolt, mis toetavad samast soost inimeste partnerlust või abielu, nimetades nende poolt hääletamist patuks.”

Miks vikerkaaresotsid nii närvi läksid? Nende vaimne isa Karl Marx on ju öelnud, et religioon on oopium rahvale. Samas ütleb Piibel: “Ja Jumal lõi inimese oma näo järgi, Jumala näo järgi lõi ta tema, ta lõi tema meheks ja naiseks.” 1Ms 1:27.

LGBTQ+ on sellest määratlusest oma “soovoolavustega” väga tugevasti eemale kaldunud, seega ei vasta nende tegevus Piibli põhimõtetele. Kuna vikerrooslased on marksistliku maailmavaate edasikandjad, siis nemad lähtugu Marxi sõnadest, mitte Raamatute Raamatust.

Tegu on maailmavaatelise vastasseisuga ja seega on täiesti omal kohal üleskutse kristlastele mitte valida neid, kes Piibli seisukohtadest kinni ei pea. Pole seal mingit diskrimineerimist ega “aktiivset tõrjumist”.

“See on vastuolus meie väärtustega,“ lisas Vikerroosi eestvedaja. Just nimelt, teie väärtustega, mitte meie omadega.

Uued Uudised

Loe ka Meie Kirik: kristlane ei saa ilma pattu tegemata valida Reformierakonda, sotse ja E200