Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Sündivuse järsu languse pärast muretseb ainult EKRE, kõik teised loodavad sisserände peale

-
20.01.2023
Eestlust ja rahvusriiki kaitseb nüüd ainult EKRE. Pilt on illustratiivne.
© UU

On öeldud, et Eesti riiki on vaja ainult eestlastele, kõik teised saavad väga hästi hakkama ka mistahes muu vormis, kas Venemaa oblasti või Brüsseli europrovintsina. Sama võib öelda ka sündivuse kohta – katastroofiline on see eestlaste kui rahvuse jaoks, sest see tähendab eestlaste liikumist hääbumise suunas, kõik teised aga saavad lisa lihtsamast protsessist, sisserändest.

Sel nädalal kirjutati meedias sündivuse järsust langusest, kuid samas rahvaarvu mõningasest suurenemisest sisserände kaudu. Kellele on see kurb, kui väikseid eestlasi juurde ei kasva? Ainult neile, kes muretsevad eestlaste tuleviku pärast. Liberaalsed ja vasakpoolsed erakonnad, ettevõtjad, maailmakodanikud – kõigi nende jaoks on lahenduseks sisserände hoogustamine, mida Reformierakond korraldabki.

Kolmapäevases Riigikogu infotunnis tunnistas kultuuriminister Piret Hartman nii sotside kui riigi seisukohana üles orienteerituse sisserändele ja ükskõiksuse eestlaste tuleviku suhtes. Kui Mart Helme küsis, et miks kaovad riiklikest arengukavadest ja dokumentidest viited eestlusele ning asenduvad võõraste lõimimisega, et “Eesti inimesed on koostöömeelsed, jagavad eesti kultuuriruumi, väärtustavad Eesti riiki ja tunnevad ühtekuuluvust sõltumata emakeelest, kultuuritaustast või elukohast. Mitmekesises Eestis jagavad kõik inimesed demokraatlikke väärtusi ja kannavad ühist Eesti identiteeti. Eesti inimesed soovivad oma elu Eestiga siduda, nad osalevad aktiivselt kogukondlikus ja ühiskondlikus elus ning aitavad kaasa riigi arengule. Selleks on neil palju mitmesuguseid võimalusi nii Eestis kui ka väljaspool Eestit.”

Orienteeritust sisserändele on tunnistanud kõik erakonnad peale EKRE, sealhulgas ka Aimar Altosaare suu läbi “avatust” jutlustanud Isamaa, rääkimata Yana Toomi Keskerakonnast ja paduglobalistlikust “kahesajast”. Seepärast ei suhtutagi sündivuse langusesse eriti suure kurbusega, sest sisseränne ju kergitab rahvaarvu ja nii tekib “avatud” multikultuurne slaavi-anglosaksi riik.

Pealkirjad “Teadlane: sündimuse vähenemine on osalt seotud kriiside ja ebakindlusega” ja “Professor: rahvaarvu vähenemist ei peata ainult üks abinõu” kaovad lehtedest ruttu, sest sündivuse languse mõju eestlusele ei huvita kedagi peale EKRE, teised aga jälgivad rahuloluga uudist, et Eesti rahvaarv tegelikult kasvab.

Uued Uudised