Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond, sotsid ja Eesti 200 tahavad omavahel abielus mehi, poisteks muudetud neidusid ja vaenukõnevanglaid

-
23.01.2023
Reformierakond oma liitlastega paneb mehed paari.
© Scanpix

Eesti liberaalsed ja vasakpoolsed erakonnad on paika pannud selle, et nemad tahavad näha omavahel abielus mehi, sugu vahetavaid neidusid, ja seda, et kui inimesed neile ebasobivat juttu räägivad, siis saavad nad vaenukõneseaduse järgi karistada.

Need erakonnad propageerivad aktiivselt homoseksualismi, soovoolavust, soomuutmist ja teisi “uusväärtusi”, mis hävitavad inimeste loomulikku identiteeti, rünnates samas traditsioonilist perekonda, kes on nende arvates “vägivalla allikas”.

Nende jõudude võimutsedes hakkab kasvama identiteedita jäetute muutumine uusolevusteks, mis ähvardab kõige rohkem noori neidusid, kes tahavad hakata meesteks, et maailmas läbi lüüa – Rootsis on sellel otstarbel tehtav hormoonravi juba väga suureks probleemiks.

Reformierakonna varasem justiitsminister Maris Lauri algatas vaenukõneseaduse idee, mida nõuab ka Euroopa Liit. Tegu on katsega mööda hiilida sõnavabadusest, mida nad piirata ei julge, kuid “vaenukõneseadus”, mida presenteeritakse kui “ainult halbade inimeste” ohjeldamise abinõu, annab neile selleks võimaluse. Lauri on lubanud vanglakaristust kuni kolm aastat, mis tähendab massirepressioone “mõtteroimade” eest.

Kõik need ebainimlikud ja traditsioonilist ühiskonda hävitavad algatused on mingil kujul sees nende programmides, lisaks veel ka rahvusriigi hävitamine massisisserände kaudu. Seega – valid liberaalid ja vasakpoolsed, saad Soodoma ja Gomorra kaasaegse väljaande.

Uued Uudised