Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eestis sündis mullu rekordvähe lapsi. Reformierakond teeb valimiste eel “keskmaa beebitõrjet”

-
24.01.2023
Nii ongi.
© Internet

Reformierakond näitas juba EKRE abielureferendumi seadusele esitatud parandusettepanekutega oma küünilisust Eesti tulevikku puudutavate probleemide osas, nüüd on sama nihilism kandunud ka valimispropagandasse. Tõenäoliselt peetakse ennast vaimukaks, aga paraku peegeldab selliste loosungite kasutamine põhimõttelagedust, moraalitust ja austuse puudumist nende vastu, kellel on uusliberaalidest erinev ja teistsugune väärtusruum.

ERR vahendas alles 16. jaanuaril uudist “Eestis sündis mullu rekordvähe lapsi” ehk “Eelmisel aastal kahanes Eestis sündide arv 2021. aastaga võrreldes pooleteist tuhande võrra, siseministeeriumis registreeritud 11 588 sündi on selle sajandi madalaim näitaja.”

Reformierakond seevastu läheb valimistele vastu kondoome jaotades, kusjuures ühel pakil on kiri “keskmaa beebitõrje”. Seega siis tõrjub oravapartei nii beebisid, sünde kui ka lastega peresid.

Samas teatab statistikaamet: “Eesti rahvaarv kasvas 2% võrra: peamiseks mõjutajaks oli sisseränne, sündimus langes rekordmadalale.”

Reformierakond lihtsustas võimule pääsedes kohe sisserännet, lahjendades selleks välismaalaste seadust ning kahe aastaga on Eestis täis venekeelset endise Nõukogude Liidu rahvast. Seega saab Reformierakond eestlastele “keskmaa beebitõrjet” teha, sest nende algatatud sisserändeprotsessid kulgevad edukalt ja sealt tulevad edaspidi ka migrandilapsukesed. Iseasi, kust võtavad poliitoravad homodele beebisid lapsendamiseks, sest ka meeste paaripanek on Reformierakonna üks valimislubadusi..

Seega: valid Reformierakonna, saad “beebitõrje” ja sisserände; valid EKRE, saad eesti beebid ja võimalused nende kasvatamiseks.

Uued Uudised

Loe ka Nilbe ja vaenulik: Reformierakonna reklaamkondoomid tõrjuvad beebisid, seda sõjaliste terminitega