Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond muutub üha suuremaks julgeolekuohuks: nende tipp-poliitik nimetab Vene okupante juhtivat kindralit “normaalseks meheks”

-
25.01.2023
Ants Laaneots.
© Uued Uudised

Reformierakond on saamas tõeliseks julgeolekuohuks: käest antakse raskerelvad, kusjuures uute saabumiseni läheb aastaid, okupante nimetatakse “normaalseteks inimesteks”, Eestisse lastakse massiliselt sisse teadmata taustaga slaavlasi ja nii edasi.

Postimees vahendab “Laaneots: Gerassimov on normaalne mees. Süüdistada tuleb kagebiite ja huntat”. Jutt käib kindral Valeri Gerassimovist, kelle Vladimir Putin määras hiljuti Ukrainas okupatsioonivägesid juhtima.

Võib vaid ette kujutada, mis keeks praegu meedias, kui sama oleks öelnud Mart Helme. Aga reformierakondlane võib kõike, ka siis, kui ta rikub Euroopa Kontrollikotta kandideerimise tingimusi, kiirtestide riigihanget või valitsuse laialisaatmise reegleid.

Euroopa Parlament on vastu võtnud resolutsiooni, milles nõutakse erikohtu ja tribunali loomist ning Venemaa poliitlise ja sõjalise eliidi vastutusele võtmist. Gerassimov juhib Venemaa agressioonisõda Ukrainas , mille käigus tapetakse iga päev süütuid Ukraina kodanikke. Seda ei saa kuidagi õigustada.

Aga Laaneots, kellel on selja taga “kuulsusrikas” minevik Nõukogude Armees, sealhulgas Etioopia koloniaalsõjas marksistide poolel, teeb seda. Kas Reformierakond, kes on nagunii seotud Venemaaga VEB Fondi ja Skandinaavia rahapesu kaudu, on Kremliga seotud ka endiste Nõukogude kõrgete sõjaväelaste sidemete kaudu? Kas üldse on midagi, mis Reformierakonna juurest Venemaale ei vii?

Kui Reformierakond ka nüüd tuima näoga kõike eirab, siis tõestab ta vaid seda, et on Kremli-partei.

Uued Uudised