Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Liikumise „Koos“ turskeid selle olevat rünnanud spaas „eesti supergeid“; metropoliit Jevgeni mära; kas Riigikogust tahetakse teha pervertide ja kupeldajate organit?

-
01.02.2023
Eesti lipuga putinistid

Jaanuari viimane päev tõstis ebasündsa informatsiooni koguse poolt lati nii kõrgele, et seda annab ikka ületada. Tegemist on omapärase rekordiga.

Kõigepealt sai üsna ebasündsa teoga hakkama Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusukirik (MPEÕK), mis teatas, et sattus provokatsiooni ohvriks ning tühistab 22. veebruariks kokku kutsutud ühispalvuse liikumisega Koos/Vmeste, mis osaleb riigikogu valimistel samas nimekirjas Eestimaa Ühendatud Vasakpartei liikmetega ja kavatses enne Ukraina ründamise aastapäeva ja valimiste künnisel korraldada Toompeal sabatit palvete, väliköögi, kuumade jookide ja avatud mikrofoniga, makstes kinni lisaosalejate toomise Ida-Virumaalt.

Kuna aktsiooni toimumisel oleks võinud päevakorda tõusta metropoliidi Eugeni väljasaatmine, kiirustas Moskva kiriku siinne filiaal avaldusega, et see olevat provokatsioon.

“Peame suure kahetsustundega teatama, et meie kirik on sattunud poliitilise provokatsiooni ohvriks. Arvasime, et meie poole pöördusid aktiivsed kodanikud, kes tahtsid edastada sõnumit, kutsuda üles palvetama rahu eest, kõige paremate kavatsustega. Kirik ei osale poliitikas ning ei suuda alati hinnata mõnede vastutustundetute tegelaste poliitilist tegevust ja poliitilisi tagajärgi,” öeldakse kiriku avalduses.

Kui metropoliit Jevgeni pole seni ajani saanud aru, et ta poseerib tele- ja fotokaamerate ees „vastutustundetute tegelastega“, siis on see tegemist verise suuga Moskva ja kogu Venemaa patriarhi Kirilli „personaliosakonna“ prohmakaga. Või siis hoopis töövõiduga?

Kui Kremli siinne käepikendus mängib süütut petetud lambukest ja teeb näo, nagu ei oleks midagi teadnud oma partnerite (Koos) plaanidest nende ühise aktsiooni kohta, siis lubage mitte uskuda FSB-GRU-MPEÕK-i sellisesse naiivsusesse.

Kiriku poolt tehtud avaldus on klassikaline vene „я не я, и кобыла не моя, и я не извозчик“ ehk „mina pole mina, ka mära pole minu, ma pole ka voorimees“.

Ebasündsalt häbiväärne vassimine.

Eestist välja saadetud estofoobi ja Kremli propagandisti Kornilovi portaal baltija.eu aga avaldas järjekordse telesilla liikumise Koos/Vmeste eestvedajate osavõtul. Seal ei varjanud nad seda, et on uhked selle üle, et on putinistid. Saate pealkiri oligi „Euroopa putinistid“, mis muidugi lõhub Yana Toomi monopoli, mistõttu sai Toom liikumise peale väga vihaseks – ikkagi hääled!

Руководители движения KOOS/ВМЕСТЕ провели очередную видеоконференцию (видео) | Baltija.eu

Telesillast osavõtjate ja nende ibaga võite tutvuda video vahendusel, teemad ja demagoogia olid kirjeldamatud, see oli rõve nii ülekantud kui ka otseses tähenduses: Peterson ja Ivanov kurdavad, et keegi ei taha nendele saali välja rentida, ja Ivanov jätkab: „Kas te kujutate ette, mis (Eestis) toimub? Ähvardused, solvangud, provokatsioonid – mulle tuli hiljuti kallale kaks isikut, kes karjusid, et me (Petersoniga) hoiame kinni traditsioonilisest seksuaalsest orientatsioonist. Ja nad on kaks eesti supergeid ja nendel on võimas „katus“. Ja et me oleme putinoidid ja meid saadetakse riigist välja. Politsei on juba algatanud sel teemal kriminaalasja, ma salvestan sel teemal videopöördumise. Kujutage ette, milleni on olukord jõudnud: eestlased mitte kunagi, mitte kunagi eestlased ei ole nii käitunud. Mitte kunagi… Et mulle kargaksid spaas kallale kaks daunidzet kisades, et „oleme supergeid, praegu teeme su tümaks ja viskame riigist välja“¸ kurtis Ivanov.

See meenutab „Sipelga 14“ episoodi rullnokkadega, kui üks neist sai baaris pededelt peksa ja teine hakkas selle peale rõõmsalt naerma: „Aiku sai pededelt peksa!“

Paistab, et poliitika ja seksuaalvähemused on Eestiski nüüd ohtlik segu: nagu teatas Delfi, „pühapäeval astus Eesti 200 erakonnast välja noorpoliitik ja LGBT+ aktivist Artjom Pähkel, keda süüdistatakse ahistamises. Eelmisel nädalal hakkasid ühismeedias levima karmid etteheited noorpoliitik Artjom Pähkli suunal – teda süüdistati ahistamises. Sealhulgas väideti, et Pähkel on erinevatele inimestele sobimatuid ja agressiivseid lähenemiskatseid teinud, ühel juhul räägiti suisa vägistamiskatsest. Mitmed väidetavad juhtumid olevat aset leidnud viimaste kuude jooksul, kuid mõni süüdistus ulatus isegi aastatetagusesse aega.“

Kohe näha, et see isik ei olnud reformierakonna liige, muidu osaleks praegu kindlalt valimistel, nagu mõni tuntud oravaonust lastepiltnik. Eile ka teatati, et reformierakond jagas 14-aastasele lapsele oma grupiseksi kondoomi.

Eile kirjutas EPL, et Vasakpartei esinumbrina pürib Riigikokku ka endine bordellipidaja, kes saatis aastaid kuraditosina naisorja võõraste meeste alla ja kasseeris tulu: „2016. märtsis mõistis Harju maakohus Leila Eeritsa, tema abikaasa ja veel kaks naist süüdi kupeldamises ja kuritegelikku ühendusse kuulumises. Eerits tegeles nimelt koos mitme teise inimesega vähemalt 2010. aasta maikuust 2015. aasta juunini kupeldamisega. Kui ta 2015. aastal kinni peeti ja järgmisel päeval vabastati, jätkas ta oma tegevust veel vähemalt kolm kuud, et suurt kasu teenida. Suur varaline kasu on seaduse silmis 40 000 eurot ületav kriminaalne tulu. Seejärel võeti ta vahi alla.“

Miks mitte? Meil on juba kosjakontori omanikust minister.

Eesti, Eesti, mida sa lubad endaga teha…

Ivan Makarov