Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Donald Trump lubab lõpetada vasakpoolse soolise hullumeelsuse

-
03.02.2023
Donald Trump on mures noorte soolise identiteedi hävitamise pärast.
© Scanpix

Vähesed asjad on rahva tuleviku jaoks nii olulised kui lapsed, kuigi see kõlab klišeena Tegelikult pole see nii. Seetõttu lubas endine president ja 2024. aasta kandidaat Donald Trump, et tema esimene samm presidendina oleks minna välja juurima ohtlikku ideoloogiat, mis on mürgitanud terve põlvkonna laste mõistuse ehk radikaalset sooteooriat.

Värskelt avaldatud poliitavalduses on Donald Trumpi 2024. aasta presidendikampaania selgeks teinud, et Ameerika haridussüsteemi puhastamine neist mürgistest ideoloogiatest on endise presidendi prioriteet. „Vasakpoolse soolise hullumeelsuse” kui „laste väärkohtlemise tegu” tauninud Trump pakkus välja kõikehõlmava plaani, et peatada „meie noorte keemiline, füüsiline ja emotsionaalne muteerimine”.

Trump lubas, et “esimesel päeval” tühistab ta president Joe Bideni “julma poliitika”, mis julgustab noori saama valesuguhormoone, puberteediblokaatoreid ja suguelundite moonutamise operatsioone. Kuulutades sõja sooideoloogia ühele kõige kindlamale pooldajale, süvariigile, nõudis Trump, et kui ta Valge Maja tagasi võtab, siis ta “allkirjastab uue korralduse”, et sundida föderaalset bürokraatiat “lõpetama kõik programmid, mis propageerivad sugude kontseptsiooni ja soo muutmist igas vanuses.”

Seejärel pakkus ta välja seadusandlikud sammud, mis lõpetaksid maksumaksjate poolt transsooliste hullumeelsuse toetamise, öeldes: “Seejärel ma palun kongressil lõplikult peatada föderaalsete maksumaksjate dollarite kasutamine nende protseduuride edendamiseks või nende eest tasumiseks ning võtta vastu seadus, mis keelab laste seksuaalse moonutamise riigis, kõigis 50 osariigis.”

Trump lubas muuta föderaalseid tervise- ja ohutusstandardeid nii, et “ükskõik milline haigla või tervishoiuteenuse osutaja, kes osaleb alaealiste noorte keemilises või füüsilises moonutamises”, ei kvalifitseeru enam Medicaidi või Medicare’i jaoks ja ta eemaldatakse programmidest koheselt. Ta ütles ka, et toetab ohvrite eraõigusliku hagiõiguse loomist, et kaevata kohtusse arstid, kes on andestamatult [moonutanud] alaealiste laste kehasid.

Endine president märkis, et annab teisel ametiajal justiitsministeeriumile ülesandeks uurida Big Pharmat ja selle mõjusfääris olevaid erinevaid haiglavõrke, mis “varjasid tahtlikult transseksuaalide kohutavaid pikaajalisi kõrvalmõjusid” ja seda, kas suguhormoone on illegaalselt turustatud.

Teise Trumpi administratsiooni ajal saab haridusministeerium õiguse alustada menetlusi “kodanikuõiguste rikkumiste kohta soolise diskrimineerimise tõttu” õpetajate ja kooliametnike vastu, kes õpetavad lastele, et nad on midagi muud kui nende bioloogiline sugu. Neid koole võib oodata föderaalse rahastamise kaotamine. Trump selgitas ka, et tema administratsioon juurutab õpetajate jaoks uue määruse, kus esikohal on “positiivne haridus tuumperekonnast, emade ja isade rollidest ning nende asjade rõhutamine – selle asemel et kustutada – mis muudavad mehed ja naised erinevateks ja ainulaadseteks”.

Ja loomulikult teatas endine president, et kavas on keelata sugu muutnud meestel osaleda naiste kergejõustikuvõistlustel.

Vasakpoolsete sõda looduse ja inimbioloogia vastu on ammu teada – nad vihkavad loodusmaailma, hoolimata nõudmisest “teadust usaldada” ja tahavad näha loomulikku ilu kadu, mida nad ei saa otseselt kontrollida.

Normaalsuse taastamiseks on vaja kõikehõlmavat poliitikat, mis mobiliseerib kogu USA valitsuse kõigil tasanditel pika aja jooksul – kuid kui see niipea ei alga, on juba hilja.

Allikas: The Federalist