Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kert Kingo Kaja Kallasele: miks te siis olete siin, kui te Eestit ja meie rahvast nii väga vihkate?

-
08.02.2023
Kert Kingo
© UU

Reformierakond on loonud riigi, kus nad räägivad energiajulgeolekust, aga terve Saaremaa oli nädal aega pime; kus keskmaa õhutõrje jõuab riiki alles 2025. aastal ning sündivus on läbi aegade madalaim, samas aga jagavad poliitoravad valimiste eel noortele kondoome “Keskmaa beebitõrje”.

Kolmapäevases riigikogu infotunnis küsis EKRE saadik Kert Kingo peaminister Kaja Kallaselt otse, et miks too eesti rahvast vihkab.

“Iga riik peab hoolitsema esmajärjekorras oma inimeste eest, nende heaolu eest. Teie valitsemisajal viidi ellu sundvaktsineerimist, vabastati vaktsineerimisest keeldunud inimesed töölt, isoleeriti nad ühiskondlikust elust. Ja selle vastu meelt väljendanud inimestele saadeti kallale politsei eriüksuslased. Te rikkusite jultunult inimeste põhiseaduslikke õigusi, te represseerisite igati neid inimesi. Teie olete olnud see, kelle otsuste tulemusena on Eesti inflatsiooni esirinnas. Te olete oma hinnatõusude poliitikaga teinud ja teete inimesed järjest vaesemaks. Teie valitsused on aidanud sissetulnud võõraid ülevoolavalt, kohaldanud neile erikohtlemist ja kõikvõimalikke hüvesid. Aga oma inimesed olete jätnud ilma abita. Meie oma inimesed ei pääse arsti juurde, ei saa oma lastele lasteaiakohti ja kodulähedast kooli. Teie võitlete selle eest, et inimestele oleks toasoe ja elektrivalgus kättesaamatu hüve. Te nimetate seda kaasaegseks ja kindlates kätes Eestiks. Te tahate ära võtta inimeste kodud, ajate nad oma kodudest välja, sest see on teie poliitika. Te hirmutate ja terroriseerite pidevalt inimesi ja valetate kõige kohta. Te õhutate inimeste vahel viha ja vaenu, lõhestate jätkuvalt ja jätkuvalt ühiskonda ning räägite siis libamurelikkusega nende inimeste vaimse tervise hoidmisest. Te tühistate inimesi, kes teile kaasa ei kiida. Te hävitate inimeste elusid. Miks te vihkate oma inimesi, Eesti alalisi elanikke? Mis me teile teinud oleme?”

“Iga valitsuse esmane ülesanne on seista oma riigi huvide ja heaolu eest. Teie juhitud valitsused on hävitanud Eesti majandust. Teie kehtestatud koroonaterrori käigus olid ettevõtted sunnitud oma tegevuse lõpetama. Te olete hävitanud paljude ettevõtjate elutöö. Teie poliitiliste otsuste tagajärjeks on Eesti tööstustoodangu mahtude kahanemine rohkem kui pooltel töötleva tööstuse tegevusaladel. Te olete hävitamas Eesti tööstust. Õhinapõhist rohepööret ellu viies hävitate te põllumajandust ja loomakasvatust. Teie poliitiliste otsuste tulemusena jäävad külad tühjaks, sest te sulgete maakoole ja lasteaedu. Te hävitate maaelu. Teie silmakirjalik abivalmidus on teinud Eestist venekeelse riigi – riigi, kus põhiseaduse järgi on riigikeeleks eesti keel, kus aga eesti keeles enam hakkama ei saa. Te olete eesti venestanud. Te olete maha salanud Eesti sümboolika. Afišeerite võõra riigi lippe ja salgate maha sinimustvalge. Meie riigiasutuste logosid ehivad võõra riigi lipuvärvid ja fassaadidel lehvivad teise riigi lipud. Eestit justkui ei ole enam. Te olete viinud Eesti riigis korruptsiooni tasemele, mida võib võrrelda Nõukogude Liidu ajaga. Te olete naeruvääristanud Eesti kui õigusriigi kuvandi. Miks te seda kõike teete? Miks te siis olete siin, kui te Eestit nii väga vihkate?”